![]() |
Quote:
Kopott vagy kopni fog és akkor piros. |
Quote:
|
Quote:
Nem arra gondolok, hogy a szín mutatja mennyit kell venned... hanem arra, hogy ha a színtől nem látod a számot nem tudod kiszámolni a max%hoz kellő darabszám ismeretében, hogy mennyit kéne venned.:) Félreérthetően fogalmaztam, bocsánat. Ps: Azért az jó, hogy akik úgy tiltakoztak két csillag ellen, most nincsenek itt, hogy javaslatot tegyenek. |
nekem a keretes tetszik, de hosszú távon lehet tényleg zavaróbb lehet, mint a színezés :)
|
Az eddigi variációkat folytatva, szerintem olvashatóbb lenne a kék szám, ha nem lenne vastagítva és sötétkék lenne.
|
Szerintem a pirosat nem kellene erőltetni, mert kiég tőle a szemem. Nem hiszem, hogy ennyire figyelemfelkeltő színekre van szükség. Nem kell szerintem, hogy a piros pipacspiros, a kék királykék legyen.
Ebben a formájában egyáltalán nem támogatok SEMMILYEN módosítást a tekercsek mennyiségi jelzésére,, mert rettenetesen zavar. Lehetne fehér vagy bármi, ami világos. |
Quote:
|
Quote:
|
Egyéb észrevételek a bemutatott színkombinációkkal kapcsolatban?
|
Quote:
http://noob.hu/2011/08/16/tanacsadok.png Persze a sárgát csak úgy benyomtam, ahelyett lehet más, nem összetéveszthető szín is. Nem vagyok színtévesztő, nem tudom, hogy ilyen háttérrel nem olvadna-e 1-2 embernek össze. |
All times are GMT +1. The time now is 07:12. |