![]() |
Nálam is bejött nagyon, varisok tudják sztem leginkább kihasználni, sokat ér ha pásztázásnál egy gombnyomással megvan egy ori :)
|
Tetszik, apróbb módosítással.
Nah végre megtaláltam, ezt is... unalom nagy úr.
Ati, amit akartam jó ideje mondani. Lehessen az akciókat lejjebb vagy feljebb helyezni. Most be van állítva pl: 1. Térkapu 2. Földszerzés 3. Fosztás 4. Pénzlopás És azt szeretném hogy ha a 2es és a 4.es pont helyet cserélne, akkor ne kelljen mindent visszavonnom és újra hozzáadnom, (Mert sanszos, hogy el fogom felejteni a sorrendet és össze vissza támadok mire újra megszokom.) hanem mondjuk lehessen cserélni. Meg kell hagyni, hogy, az A-n kívül anarchban pároszor már használtam az akciót, és könnyebbség. Tetszik. :) |
Hali!
nekem az lenne a kérdésem, hogy ez még mindíg benne van a bétá-ban? mert bejelentkeztem és csak a tanácsadókban a tekiknél látok változást.:( |
Quote:
|
Es olyat nem lehetne hozzaadni az akciokhoz, h valakit berakjak vagy toroljek a sajat pontlistabol?
|
Quote:
|
Quote:
Bekerült két új akcióként a saját akciók közé a saját pontlistába felvétel és a saját pontlistából törlés. |
És ha már a YouTube videószerkesztőjével játszadozom, akkor íme ez működés közben is:
|
Koszi :) nagy vagy :P
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:21. |