Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egyszerre megnyitott országok száma (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4572)

Ati 06-07-2011 19:28

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 288473)
(új munkamenet indítással nem mossa össze az orikat)

Ez viszont külön ablakot nyit. (Amúgy tényleg az IE a legegyszerűbb ilyen szempontból.)

NewJackCity 06-07-2011 20:03

igazábol az ie is hajlamos osszekeverni az ablakokat 3 oriig jo a kulon nyitott ablak de a sokat már osszekeveri...
a lehetoség amugy teccene hogy korlátlanul lehessen megnyitni
de elég veszélyes uzem is tud lenni
nekem már sikerult ugy orit szabizni hogy osszeakadt az ie-ben a kulon munkamenet
és pár havi gyujtogetés odalett mert véletlen másikat szabiztam mint amit terveztem :(
de ha az ie nem keveri ossze akkor te fogod...
a murphy nevu tag ritka nagy genyó tud lenni :D

Ati 06-07-2011 20:07

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288480)
igazábol az ie is hajlamos osszekeverni az ablakokat 3 oriig jo a kulon nyitott ablak de a sokat már osszekeveri...
nekem már sikerult ugy orit szabizni hogy osszeakadt az ie-ben a kulon munkamenet
és pár havi gyujtogetés odalett mert véletlen másikat szabiztam mint amit terveztem :(

Az IE ilyen esetben (országok összekeverése) hajlamos arra, hogy a fejlécben más nevet jelenítsen meg, mint amit ténylegesen a böngészőben látsz. Pontosabban amikor megnyitottad az oldalt, akkor még az volt, amit kiír, csak aztán összemosta egy másik ablakkal, és már nem az...

Hex 06-07-2011 20:13

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 288480)

nekem 15 országig sosem mosta össze az ie az orikat. Ez volt a max. ami megvolt nyitva nekem. Vagy 19? valahogy így

Ati 06-13-2011 20:44

10 új beállítási lehetőség, csak hogy mindenkinek jó dolga legyen... :D

Elvileg kész, holnap még futok vele egy pár kört tesztelés gyanánt. Utána kipróbálhatjuk majd élesben is, hogy kinek hány országot bír el a böngészője... :)

Merengő 06-13-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288751)

Elvileg kész, holnap még futok vele egy pár kört tesztelés gyanánt. Utána kipróbálhatjuk majd élesben is, hogy kinek hány országot bír el a böngészője... :)

hát nálam még nem működik.. a fejlécben minden fasza de ha kattintok akkor már átáll a másik országba. nemhogy 10 külön ori de még 2 sem faszán nekem :)

Redback 06-13-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288751)

engem az érdekel, hogy pl támadások előtt ugye mindig több ablak van megnyitva. Ezután is lehet majd ilyet csinálni?

Redback 06-13-2011 21:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288752)
hát nálam még nem működik.. a fejlécben minden fasza de ha kattintok akkor már átáll a másik országba. nemhogy 10 külön ori de még 2 sem faszán nekem :)

Ahogy Ati szavaiból kiveszem, még nincs élesítve a dolog.

amúgy meg 103 :P

Merengő 06-13-2011 21:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 288754)
Ahogy Ati szavaiból kiveszem, még nincs élesítve a dolog.

amúgy meg 103 :P

jahh, hogy még nem éles :D nem baj, akkor ezt leteszteltem, Ati még nem éles :)

Ati 06-13-2011 21:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 288752)

Azért használtam az "utána" és a "majd" szavakat, hogy jelezzem, hogy most még nincs élesítve. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:51.