![]() |
Quote:
|
Quote:
Vari durván 10k, hogy csak a varisok tudjanak ártózni (igaz, ha már ők be tudnak jönni, akkor a szöviben a félelf is, hiszen befednek, és over). Nah, mind1, a többi mehet baracknak.. Tehát kb: 115 ház 70 tanya 5 raktár 100 kocsma 80 templom 30 torony 200 barack Így így néznél ki: 5200 tolvaj 10400 vari 1560 íjász 8840 lovas (vagy elit) Ez így járható út szerintem... |
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Még egy kérdésem lenne. Most van 401 hekim, de az orim nem enged többet felfedezni, azt írja, hogy most már csak harccal foglalhatok el földet. Utána érdeklődtem, de csak annyit tudtak mondani, hogy az elfnél van valamilyen felfedezési korlát, azután már nem lehet! Csak azt nem tudták megmondani, hogy ennek hol tudok pontosan utána nézni. Van valaki, aki tudja rá a választ? Vagy esetleg, hogy feljutás után melyik fajra váltsak, amelyikmél nincs ez a korlát? Köszi |
Quote:
Más fajnál nincs ilyen korlát. |
kis pontosítás... ha nem elf vagy, akkor a 4. helyen álló ország területéig tudsz fedezni.
|
de az a 10% bővül vagy csak onnantól számít ahonnan felléptél a csoportba.A bővüülést úgy értem hogy pölö a 350.-ik helyről a300-ik helyig fedeztél fel mert mondjuk az a csopi 10%-a akkor 300.-ik helyről újból érvényes a 10%?
|
Quote:
Volt amikor az elfimmel egy hétig nem tudtam felfedezni, de utánna hirtelen majd 30 hekit sikerült. Tehát érdemes katit tartani otthon és kisérletezni mikor engedi. |
Na most má értem ezt az egész elf-es dolgot.Rosszul értelmeztem eddig vagy félreolvastam nem is tom má de most má értem:)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |