Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elfekről általában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=456)

solven 05-23-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
Solven:
Ha szöviben vagy, légy tolvaj!
Ha nem akarsz kiszolgáltatott lenni a tolvajoknak, akkor úgyis kell annyi toli, hogy az már majdnem elég erre a szerepre, és amúgy sem marad annyi helyed barakknak, hogy legyen normális támadóerőd...

hogy ne legyen kiszolgáltatott a tolvajoknak, az alatt nem azt értettem hogy egy Félelf se jusson be hozzám (meg azt ha akarnám se érhetném el), hanem hogy egy utolsó kis béna ork ne bírson rajtam átjárkálni tolival...

Kisbér 05-25-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by solven
hogy ne legyen kiszolgáltatott a tolvajoknak, az alatt nem azt értettem hogy egy Félelf se jusson be hozzám (meg azt ha akarnám se érhetném el), hanem hogy egy utolsó kis béna ork ne bírson rajtam átjárkálni tolival...

5k tolvaj mindenképpen kell...
Vari durván 10k, hogy csak a varisok tudjanak ártózni (igaz, ha már ők be tudnak jönni, akkor a szöviben a félelf is, hiszen befednek, és over).
Nah, mind1, a többi mehet baracknak..
Tehát kb:
115 ház
70 tanya
5 raktár
100 kocsma
80 templom
30 torony
200 barack

Így így néznél ki:
5200 tolvaj
10400 vari
1560 íjász
8840 lovas (vagy elit)

Ez így járható út szerintem...

tazzo 06-03-2006 22:25

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Még egy kérdésem lenne.
Most van 401 hekim, de az orim nem enged többet felfedezni, azt írja, hogy most már csak harccal foglalhatok el földet.
Utána érdeklődtem, de csak annyit tudtak mondani, hogy az elfnél van valamilyen felfedezési korlát, azután már nem lehet!
Csak azt nem tudták megmondani, hogy ennek hol tudok pontosan utána nézni.
Van valaki, aki tudja rá a választ?
Vagy esetleg, hogy feljutás után melyik fajra váltsak, amelyikmél nincs ez a korlát? Köszi

Batu 06-03-2006 23:28

Quote:

Originally Posted by tazzo
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Még egy kérdésem lenne.
Most van 401 hekim, de az orim nem enged többet felfedezni, azt írja, hogy most már csak harccal foglalhatok el földet.
Utána érdeklődtem, de csak annyit tudtak mondani, hogy az elfnél van valamilyen felfedezési korlát, azután már nem lehet!
Csak azt nem tudták megmondani, hogy ennek hol tudok pontosan utána nézni.
Van valaki, aki tudja rá a választ?
Vagy esetleg, hogy feljutás után melyik fajra váltsak, amelyikmél nincs ez a korlát? Köszi

A súgóban a fajoknál le van írva: "felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud";)
Más fajnál nincs ilyen korlát.

Bogár 06-04-2006 00:30

kis pontosítás... ha nem elf vagy, akkor a 4. helyen álló ország területéig tudsz fedezni.

Milán™ 06-04-2006 08:11

de az a 10% bővül vagy csak onnantól számít ahonnan felléptél a csoportba.A bővüülést úgy értem hogy pölö a 350.-ik helyről a300-ik helyig fedeztél fel mert mondjuk az a csopi 10%-a akkor 300.-ik helyről újból érvényes a 10%?

Békés 06-04-2006 08:43

Quote:

Originally Posted by Milán™
de az a 10% bővül vagy csak onnantól számít ahonnan felléptél a csoportba.A bővüülést úgy értem hogy pölö a 350.-ik helyről a300-ik helyig fedeztél fel mert mondjuk az a csopi 10%-a akkor 300.-ik helyről újból érvényes a 10%?

Ha a csopi 10%-nál álló országnak megnövekedik a hekije mert felfedez foglal akkor az elfike is tovább tud fedezni, ez mindig az aktuális helyzettől függ.
Volt amikor az elfimmel egy hétig nem tudtam felfedezni, de utánna hirtelen majd 30 hekit sikerült.
Tehát érdemes katit tartani otthon és kisérletezni mikor engedi.

Milán™ 06-04-2006 10:12

Na most má értem ezt az egész elf-es dolgot.Rosszul értelmeztem eddig vagy félreolvastam nem is tom má de most má értem:)

Batu 06-04-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
kis pontosítás... ha nem elf vagy, akkor a 4. helyen álló ország területéig tudsz fedezni.

Igaz:) Ezt azért nem írtam, mert elfet ez nem igazán érintheti szvsz.

Milán™ 06-04-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Batu
Igaz:) Ezt azért nem írtam, mert elfet ez nem igazán érintheti szvsz.

Mit jelent az hogy SZVSZ?:)

All times are GMT +1. The time now is 20:49.