Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Chrome: asztali értesítők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4551)

Hex 07-02-2011 11:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289646)
Jaja, és mire megtaláltam, hogy hol kell ezt beállítani......... :)

Az a jó a Chrome beállításaiban, hogy elkezded beírni, hogy mit keresel, és előhozza, anélkül, hogy végig kellene menned ezeken a lépéseken, amiket az előbb leírtam. Úgyhogy ha beírod, hogy "notif", akkor máris mutatja, hogy hol lehet ezt állítani.

mondjuk egy bajom már van a chrome-val. Elvileg kétszer szedtem át a mozillám könyvjelzőit és sehol sem találom :D

Ati 07-02-2011 11:37

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 289647)
mondjuk egy bajom már van a chrome-val. Elvileg kétszer szedtem át a mozillám könyvjelzőit és sehol sem találom :D

Ezt már más is mondta. Nekem 3 gépen teljesen jól működött. Annyi a trükk benne (nálam), hogy nem a fő könyvjelzők közé teszi be, hanem csinál egy "Imported" mappát, és abba. Onnan aztán persze ki lehet mozgatni a fő könyvjelzők közé, ha akarod.

Hex 07-02-2011 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289648)
Ezt már más is mondta. Nekem 3 gépen teljesen jól működött. Annyi a trükk benne (nálam), hogy nem a fő könyvjelzők közé teszi be, hanem csinál egy "Imported" mappát, és abba. Onnan aztán persze ki lehet mozgatni a fő könyvjelzők közé, ha akarod.

no, jelentem működik az asztali értesítés. Akkor csak az a trükkje, hogy a hódból kattintsak rá, hogy engedélyezem :)

az IE-ből rögtön áthozta a könyvjelzőket :)

Ati 07-02-2011 11:42

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 289649)
az IE-ből rögtön áthozta a könyvjelzőket :)

Onnan nem próbáltam, ott én nemigen tartok könyvjelzőket, csak a Ffoxban. (Most meg pluszban a Chrome-ban is, úgyhogy jelenleg teljes a káosz... :D)

Hex 07-02-2011 11:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 289650)
Onnan nem próbáltam, ott én nemigen tartok könyvjelzőket, csak a Ffoxban. (Most meg pluszban a Chrome-ban is, úgyhogy jelenleg teljes a káosz... :D)

ugyanazokat tartom a foxban mint az ie-ben, hogy ha valamelyikből elvesznének, akkor áttudjam szedni a másikból :D

Hex 07-02-2011 16:04

Ati, a fókusznak hogyan kéne működnie? ha egy böngészőben van több oldal megnyitva (1.hodito, 2.hodito) akkor is működnie kell?

Ati 07-02-2011 16:51

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 289665)
Ati, a fókusznak hogyan kéne működnie? ha egy böngészőben van több oldal megnyitva (1.hodito, 2.hodito) akkor is működnie kell?

Igen, akkor is működik. Felhoz egy "Értesítésed van" figyelmeztetőablakot (alert), az rántja magához a fókuszt.

Ui: ha változtattál, akkor újra be kell lépned, hogy életbe lépjen a változtatás.

Hex 07-02-2011 17:21

működik, köszönöm :)

All times are GMT +1. The time now is 22:41.