![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi egy páran biztos :) Pontos költségvetés még nem készült ugyan , de anyiba nem lesz mint egy laza péntek vagy szombat este .... Magamból indulok ki :D |
Időpont: Május 7-8 vagy 14-15 esetleg 21-22 az időpontról a többségi szavazat dönt .
Helyszín jelentkezők számának pontos tudása után kerül kiválasztásra . Szállás , kaja kb 5-6k per főből kijön szerintem :) Alkoholt mindenki hozzon magának amit szeret és amenyi elég lesz neki , persze menet közben lehet még beszerezni :) Helyszínnel kapcsolatban még anyit , hogy biztosan nem Budapest lesz ... kb 50km-es körzetben valahol , buszt nem szervezünk:) Viszont lehetőségkhez képest verdákba össze tudjuk szervezni az embereket :) |
Én szívesen mennék,de így előre nem merek mást mondani mint egy erős talánt. az biztos hogy a máj 7-8 nem jó mert az utolsó hetem jön utána egyetemen, amikor tele leszek garantáltan zh-kkal. Elvileg a másik 2 alkalom már belefér, de biztosat csak akkor tudok majd mondani ha majd ki lesznek hírdetve a vizsgaalkalmak.
|
Quote:
|
Újabb lehetséges helyszínnel bővültünk :
http://www.soltours.hu/Main/House2Let.aspx?h2lid=104 egyben a legesélyesebb is :) Túl jelentkezés esetén , biztos van hely a kertben sátornak , mert én nem kelek a tücskökkel remélem :D |
Quote:
Jelentkezni továbbra is nálam Fürdetlen Malacok 3 (#565268). Anyagiak a szállás teljes költsége a linkben van , kaja max 2-3k ból kijön fejenként , pia egyebek költsége ki ki igénye szerint amit akar fogyasztani :D Utazás : mindenki ahogy akar úgy jön , legcélszerűbb a vonat szerintem , arra szerveztünk is embert , hogy a fuvart a szállás és az álomás között megoldja :) További részletek később :) |
Én akkor kénytelen is vagyok visszamondani:( azon a hétvégén van egy egyetemi rendezvény, amin részt kell vennem mert elvállaltam egy előkelő tisztséget a csapatban. Igyatak helyettem is, bár asszem ezt nektek nem kell mondani:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |