![]() |
Quote:
|
Quote:
bocsi az offért |
Quote:
nem vagyok majd délutántól, csak bulik meg tanulás... de leszek igérem, a hétvégén, meg onnantól okés? :D ON |
Quote:
ezt te honnan tudhatnád? :D |
Hozzászólás ehez:
LOL, ez igaz, én magamból indultam ki: azért MNTzek, hogy szürkén villogjon a barát a pontlistán, meg hogy véletlenül se tudjam támadni... Tedd fel egyoldalúra és akkor is szürke:) Ésnem kell mnt-ért kuncsorogni sem:) |
Quote:
|
Quote:
A hozzászólás a "baráthoz" szóhoz szólt, a baráti orik már a közelembe kerültükkor egyoldalun vannak és kapnak erről levelet is. A véleményemet tükrözi a beléptetőlevelem is, melyet minden szövitagom elfogad. Részlet: Mnt-ket ha lehet nem gyüjtünk, ha vki kiérdemli megkaphatja. Semmi kifogásom pl az egyoldalú mnt-k ellen, ér annyit mint az adott szó, ha a delikvens ennek ellenére akciózik nem kell kivárni az idő leteltét, és talán nagyobb a visszatartó ereje is. De azért nem fogadunk el mert látta a közös esemény listában hogy kétnap alatt 5* fosztogatott vki és küldök neki ,hogy engem hagyjon ki a támadható orik sorából. Ez a játék a Hóditó és nem a hogyan éljünk békében egymás mellett c eposz. Szövi háború esetén ha mnt-vel végződik akkor lesznek elfogadva az mnt-k ha az összes hadban álló fél elküldte. Addig várakoznak amig mind be nem fut! |
Hát nem tudom, de nekem igenis fáj, hogy a varis tud velem szemben infot gyűjteni, én pedig nem.
Gondolom nem hiszitek, hogy néztem a monitort és azon gondolkodtam h mit kellene a hódítón beújítani. Én már jártam úgy, h az mnt-t felbontotta egy korábban gyengébb és 24 körig azért ő jóval nagyobb előnyben volt... Egy éplist nem biztos h sokkal többet ér egy mágiafelderítés+gömbnél. szerintem. Ha lenne ombuccman, akkor már lehetne diszkriminációt említeni :) Ugyanakkor látom az ötlet sokaknak nem tetszett, sz'al nem erőltetem. |
Quote:
Te is tudsz jobb esetbe képet kapni a varisodon keresztül, és ha béna és bukik akkor sem szólhat a másik fél se semmit hiszen béke van... |
Gyűrűk ura:
értelek, meg tudom is h miket lehet tenni ellene, de az infoszerző toliakciók letiltását semmi nem indokolja szerintem. nem az a kérdés h miket tudok tenni ellene |
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |