Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hibajelzések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Helyesírási hibák, elírások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4476)

Ati 02-05-2011 16:46

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 279020)
Minden javízva?

Ez nincs a súgóban. :p :)

Ati 02-05-2011 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279019)
Külső oldalakon előfordulhatnak még.

Külső oldalakon is javítva...

Már csak játékon belül fordulhatnak elő...

Ati 02-05-2011 17:12

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 276026)
Az intézőben is "Kovácsmûhely", "Drágakõbánya".

Ez viszont marad ilyen. Ehhez mindent át kellene írni utf-re, annyit nem ér az egész.

Ati 02-05-2011 17:13

Nem kizárt, hogy most a nagy ékezetcserélgetések közepette BELEKERÜLT pár elgépelés a súgókba....... :)

Ha találkoztok elgépelésekkel, akkor jöhetnek. Köszi.

kistigris 02-05-2011 19:03

Helytartó súgó:

Ha aktív, a rendszer minden körben besoroz a népességből annyi embert, amennyit az adott körben be lehet (figyelembevéve a korlátokat: népeség maximum 10%-a, fegyver, pénz, szabad hely).
A varázslóvá és tolvajjá továbbképzés akkor aktuális, ha van üres hely a templomokban illete kocsmákban.
. Ezzel időt nyersz, hiszen nem kell először sima katonát képezned, és onnan továbbképezni.

BimmBimm 02-05-2011 22:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279023)
Ez viszont marad ilyen. Ehhez mindent át kellene írni utf-re, annyit nem ér az egész.

Te tudod mihez mi kell, de szerintem elég voltna a & ucirc; -et átírni û-re (fizikálisan így bele a fájlba), és tudná magáról hogy ő bizony û és a böngésző kicserélni ű-re. Vagy a priotiry2.php elején kiküldesz egy ilyen headert nem jut eszébe a böngészőnek hogy ki kéne cserélni a karaktereket?

PHP Code:

header("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2"); 

De végülis ezek már csak apróságok, örülök a súgó és minden oldal rendbetételének:) Köszi! (már nem szúrja a szemem:D )

Ati 02-05-2011 22:23

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 279046)
Te tudod mihez mi kell, de szerintem elég voltna a & ucirc; -et átírni û-re (fizikálisan így bele a fájlba), és tudná magáról hogy ő bizony û és a böngésző kicserélni ű-re. Vagy a priotiry2.php elején kiküldesz egy ilyen headert nem jut eszébe a böngészőnek hogy ki kéne cserélni a karaktereket?

Az ajax miatt utf-8 a belseje, ez iso-ban egy kérdőjelként jelenik meg. Az egész oldalnak utf-nek kellene lennie, a közös elemek miatt az egész site-nak utf-nek kellene lennie, emiatt az összes szöveget át kellene írni, és innentől bármi szövegi módosítás dupla munka lenne. Ennyit nem ér meg.

BimmBimm 02-05-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279047)
Az ajax miatt utf-8 a belseje, ez iso-ban egy kérdőjelként jelenik meg. Az egész oldalnak utf-nek kellene lennie, a közös elemek miatt az egész site-nak utf-nek kellene lennie, emiatt az összes szöveget át kellene írni, és innentől bármi szövegi módosítás dupla munka lenne. Ennyit nem ér meg.

Okéoké megértettem, hogy az egész oldalnak utf-nek kellene lennie:D

(Bár nem értem miért lenne bármi szövegi módosítás dupla munka, egyszer nagy munka mindent átkonvertálni, utána ugyanannyi mint most.)

-Ricsi- 02-14-2011 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 278283)
Talált még valaki valahol elírást, vagy "kalapos" kataktereket?

Ha egy olyan szövibe jelentkezel, ahol nincs hely, akkor kiír valamit, ott is "kalapos" ő-vel jelenik meg a szöveg, a piros hátterű hibaüzenetben.

Lord Belward 02-15-2011 08:33

Sziasztok!

Találtam szerintem egy hibát:

Súgó, Vérdíj súgó, lap alja:

"A Fejvadász országokra, a Vérdíjas országokra vonatkozó kibővített szabság korlátozása nem vonatkozik. Ők tehát nyugodtan elmehetnek szabadságra."

Gondolom a "szabság" a szabadságot akarja jelenteni.
Remélem nem beszélek hülyeséget. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:02.