![]() |
Quote:
|
Nekem is gyengének tűnik... Orknak eleve nem adnék tanyát, legalábbis ilyen alacsony hekin...
|
Quote:
nem tudtam nem eszre venni, hogy 30% lakitekivel szamoltal, de egy ork ekkora haderovel nem fenyegetes, egy tiszteseges tolirol pattanal , viszont az 1144 tolin meg egy orias is atlop...:))) akkor meg papa teki...:( |
Quote:
Mert ha nem, akkor minek lenne ennyi tolvaja? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A 200 heki megjegyzem elég speciális környék. Ott lehet a legélezettebb és legvacakabb orikkal egyaránt összefutni. 20 kocsma már bőven elég a 10 kocsmás óriások ellen, meg sok egyéb ellen is, ráadásul megoldottad, hogy minden arar kóborló öngyilkosjelölt ne tőled akarjon lopkodni. Fentebb 1 kocsmát hordok, aki elég elszánt lopjon, lelke rajta... |
Quote:
Ez mind ok, de az 1144ork toli átlopásához, hogy csak egyszer beférj az oriással, 1500 toli kell kb. Nos, ha emelett még éheztet is akkor kap egy olyan orit, ami kb ugy néz ki, mintha nem éheztetne, csak több a tolija... Hát bárki bármit mond, én a tolik miatt nem vállalnék éheztetést, 200 hekin oriással meg végképp nem (ahol szinte kárt sem lehet neki okozni a szieszta miatt tolikkal)... (és akkor a toliaival még csak egyetlenegyszer fért be!!!) |
én nem értem miért emlegetitek az ork tekijének lelopását. kizárólag ütés előtt kell neki teki, utánna meg rakja is ki. 10 bank kell és 30-40 misi kp állandóan.
emellé tulajfüggő a TF meg még egyéb élezés. ork mellé pedig szerintem nem kell elit mert védeme gyenge és támadni meg jobb a pacika :) |
Quote:
Direkt raktam egy csomo mosolyjelet az oriasos dologo moge.. ha tom hogy ekkora felhajtas lesz belole soha nem irom le. A lenyeg hogy 1144 tolvajal nem fogja 30% on tartani a laki tekijet az ork, foleg ha a fent emlitett haderovel rendelkezik. Hupike: irtad hogy hogy kell a tekit csinalni az orkkal, de attol fuggetlen a laki tekit azt muszaly maxon tartania nem? kulonben mehet a levesbe..:( |
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |