![]() |
Quote:
Az egész lutri onnantól, néha azért bejöhet :) |
Az egyes lehetőséget választottam de...
a hiénázás nagyban függ: -egyéni érdek elsősorban -klánérdek (ha mondjuk az éppen eléd kerülő ori esetleg veszélyeztetheti a feletted lévő klántársaid "épségét" -amit korábban írtatok, régi ellenségeskedésből vagy attrocitásokból kialakult ellenszenv egyes klánok esetében(én nem fogok példát írni) -a támadni kívánt személy mondjuk olyan klánban van amelyiknek többi tagjával lentebbi szinten szöviben vagy... egy szó mint száz összetett kérdés nem könnyű választani de monróval általánosságban egyet értek, hogy ha eléd kerül akkor még csak hagyján, hogy bevered de napokig figyelni térkapun át az már elgondolkodtató |
Azért az eddig 12 szavazóból nekem az jön le, amire számítottam, hogy mégsem olyan szörnyű a hiénázás megítélése, mint ahogy páran szajkózzák
Persze, ez még változhat |
Az én véleményem egyik körbe se esik igy nem szavaztam
Tömören engem aztán nagyon nem érdekel, csak ne legyen pofátlan az ellen Jut is, marad is, elvet vallom:D |
Quote:
A lusta az lusta ........ Hiéna az hiéna ez egy ilyen játék Totya |
Quote:
szerintem fogadjuk el egy szakértő hiéna(vagy hiéna szakértő??:D)véleményét:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg azt is, hogy nem személyeskedésnek nyitottam a topicot... |
Quote:
Leírtam már a véleményem, ha arra célzol. De megismétlem itt, ha már fáradoztál a topikkal: A hiénázás "nem baj, csak értéktelen". A hsz-eket olvasva, az emberek véleményét, mindegyikben ezt látom ismétlődni. Nem ilyen-olyan arányban megosztva, hanem 100%-ban. Kiegészítve azzal, hogy van aki szerint 'baj és értéktelen'. |
All times are GMT +1. The time now is 01:10. |