![]() |
Quote:
legalábbis jóval lassabban:D |
a hírnév sztem picit árulkodó... pl ha magas hírneved van akkor nem kizárt h tolis vagy... így könnyen ki lehet következtetni h ki milyen orival van. persze kivétel itt az 1/A, meg az anarch:D mert ott D-ben már 30milla hírnevek is vannak. de az már csak poénból:)
|
hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D
|
Quote:
Én azokat, ha nem vagyok még védett toliszinten, akkor nem bántom (gondolok itt varipróbára, stb). De ez kb 2 hétig tart, amíg meg nem erősödöm, aztán már nem nézem... :D |
En ugy voltam vele mindig is hogy azkat neztem meg akiknek nagy a hirneve.Persze az pozitivban es megativban is igaz...
Ugy gondolom hogy azoknal lehet tobb love akiknek relative nagy.Persze tudom ez igy nem igaz de azert egy kcisit megis,... |
Egyre több nullás hírnevet látok 4-ben, szerintetek ez miért van? Én mindig őket ütöm először :D
(tudom-tudom, elf vagy óriás, esetleg élőhalott.) |
Azert mert egyre több az alii jatekos...
A 0 hirnev ebben hogy elfet meg hullat jelent legkevesebe... Hullaval csak utni lehet arra meg jar hirnev...Elf meg lop varizik. VAGy anniyt tamadnak felfelé mint lefelé... |
Tényleg nem tudom, de pl tegnap láttam egy hullát 450 hekin 14 k íjásszal, nagyjából 8-as hírnévvel.
A varinknak valami -3 -as a hírneve... Szerintem a gömbözéseket sokan az ilyen, a nullához tartó hírnevű orikkal kezdik, ha éppen meglátnak egyet, mert valszeg könnyű célpontok (ismétlem: valószínüleg...). |
Nekem a nulla hirnév azt jelenti hogy valaki békében lépeget fel senkit sem zavartatva fedezget, ezért is áltlában elfeknél fordul elő...
|
:)
Igen ezt én is észrevettem, hogy több lett mostanában! Én konkrétan meg is kérdeztem! Ez volt a válasz kb. "Szerencséd, hogy most nem támadok senkit, mert a 0 hírnevet az 1 ig akarom vinni!" Nem szó szerint ezt írta, de a lényeget látjátok! Akik 0 hírnévvel vannak a 4 ben is, annak van másik orija is, és csak saját magának fedezget:) Nekem ez a véleményem!:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:44. |