Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hirnev (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=445)

Half 04-30-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by director
miért, nem tök ugyanúgy kell, mint máshol?:P

Hát azért nem mindig olyan eccerü pl eltudnám intézni, hogy nenöjjön nekik többet:D

legalábbis jóval lassabban:D

evil 05-02-2006 13:49

a hírnév sztem picit árulkodó... pl ha magas hírneved van akkor nem kizárt h tolis vagy... így könnyen ki lehet következtetni h ki milyen orival van. persze kivétel itt az 1/A, meg az anarch:D mert ott D-ben már 30milla hírnevek is vannak. de az már csak poénból:)

Senki 05-02-2006 15:38

hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D

Kisbér 05-03-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Senki
hááát... szerintem nem árul el semmit mert nekem hadisként is volt nagyon magas hírnevem. inkább dísz :D

Mondjuk annyit elárul, ha indítasz egy országot, és körbenézel közel azonos sorszámon lévők között, akkor rájössz, hogy ki a tolis...
Én azokat, ha nem vagyok még védett toliszinten, akkor nem bántom (gondolok itt varipróbára, stb).
De ez kb 2 hétig tart, amíg meg nem erősödöm, aztán már nem nézem... :D

Alba 05-03-2006 12:18

En ugy voltam vele mindig is hogy azkat neztem meg akiknek nagy a hirneve.Persze az pozitivban es megativban is igaz...
Ugy gondolom hogy azoknal lehet tobb love akiknek relative nagy.Persze tudom ez igy nem igaz de azert egy kcisit megis,...

vonos82 05-08-2006 10:49

Egyre több nullás hírnevet látok 4-ben, szerintetek ez miért van? Én mindig őket ütöm először :D

(tudom-tudom, elf vagy óriás, esetleg élőhalott.)

Alba 05-08-2006 10:55

Azert mert egyre több az alii jatekos...
A 0 hirnev ebben hogy elfet meg hullat jelent legkevesebe...
Hullaval csak utni lehet arra meg jar hirnev...Elf meg lop varizik.
VAGy
anniyt tamadnak felfelé mint lefelé...

vonos82 05-08-2006 11:05

Tényleg nem tudom, de pl tegnap láttam egy hullát 450 hekin 14 k íjásszal, nagyjából 8-as hírnévvel.

A varinknak valami -3 -as a hírneve...

Szerintem a gömbözéseket sokan az ilyen, a nullához tartó hírnevű orikkal kezdik, ha éppen meglátnak egyet, mert valszeg könnyű célpontok (ismétlem: valószínüleg...).

Steve 05-08-2006 11:09

Nekem a nulla hirnév azt jelenti hogy valaki békében lépeget fel senkit sem zavartatva fedezget, ezért is áltlában elfeknél fordul elő...

Etyekwood 05-09-2006 00:23

:)
Igen ezt én is észrevettem, hogy több lett mostanában!
Én konkrétan meg is kérdeztem!
Ez volt a válasz kb.

"Szerencséd, hogy most nem támadok senkit, mert a 0 hírnevet az 1 ig akarom vinni!"

Nem szó szerint ezt írta, de a lényeget látjátok!
Akik 0 hírnévvel vannak a 4 ben is, annak van másik orija is, és csak saját magának fedezget:)
Nekem ez a véleményem!:)

All times are GMT +1. The time now is 10:44.