Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Email értesítő a hátralevő VIP tagságról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4449)

Dew 01-25-2011 20:10

Quote:

Originally Posted by Amu (Post 277474)
én vmi hasznosabbra gondoltam :p

akár évente többször is zéróstartolhatsz belőle..... :D

kistigris 01-25-2011 20:59

Jó ötletnek tartom az értesítőt,olyan típusú embereknek mint én, aki hajlamos mindig mindent elfelejteni, ami fontos.:)

Ati 01-25-2011 21:00

Ezt úgy tudom elképzelni, mint a szabadságról visszatérő oldalt: belépés után nem kerülsz egyből az országadatokhoz és eseményekhez, hanem egy figyelmeztető oldalt kapsz, hogy hééé, már alig van VIP tagságod. Aztán tovább gomb, és következő belépésig nem szól.

none 01-25-2011 21:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277482)
Ezt úgy tudom elképzelni, mint a szabadságról visszatérő oldalt: belépés után nem kerülsz egyből az országadatokhoz és eseményekhez, hanem egy figyelmeztető oldalt kapsz, hogy hééé, már alig van VIP tagságod. Aztán tovább gomb, és következő belépésig nem szól.

ez engem spec eléggé zavarna.. :)

Ati 01-25-2011 21:22

Quote:

Originally Posted by none (Post 277485)
ez engem spec eléggé zavarna.. :)

Nyugodtan lehet egy ki/bekapcsolható funkció.

Remedy 01-25-2011 21:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277482)

Viszont aki eredetileg felvetette, annak email kellene, nem ilyen funkcio. Vagy rosszul ertelmeztem?

(Esetleg lehetne egy checkbox az email-ertesitoknel, hogy "kuldjon emailt ha keves a vipkorom)

Aki akarja bekapcsolja, aki akarja, kikapcsolja. Es mondjuk mittomen 100 alatt 10 koronkent kuldene emailt neki. :)

Dew 01-25-2011 21:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 277488)
Viszont aki eredetileg felvetette, annak email kellene, nem ilyen funkcio. Vagy rosszul ertelmeztem?

(Esetleg lehetne egy checkbox az email-ertesitoknel, hogy "kuldjon emailt ha keves a vipkorom)

Aki akarja bekapcsolja, aki akarja, kikapcsolja. Es mondjuk mittomen 100 alatt 10 koronkent kuldene emailt neki. :)

vagy olyan lenne, mint a piaci értesítő, hogy beírod a számot (pl 10), és ha annyi vip köröd van küldi a mailt...

Ati 01-25-2011 21:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 277488)

Az e-mail értesítővel 2 probléma van:

1. Ha épp túlterhelt a levélfogadó szervered, akkor tök jól megkapod majd UTÓLAG az összes értesítőt, miután helytartó nélkül nem tetted fel a varázslataidat.
  2. Ha az első pont nem áll fenn, akkor ahogy kifogásként felmerült, ezentúl naponta egyszer se kell belépnie a "betonelfeknek", mert még arról is e-mailt kapnak, ha hosszabbítaniuk kell.

jampi 01-25-2011 21:44

en jobban orulnek az orszagon beluli ertesitonek, mivel surubben nezem, mint az emiljeimet.

Remedy 01-25-2011 21:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 277492)
Az e-mail értesítővel 2 probléma van:

1. Ha épp túlterhelt a levélfogadó szervered, akkor tök jól megkapod majd UTÓLAG az összes értesítőt, miután helytartó nélkül nem tetted fel a varázslataidat.
  2. Ha az első pont nem áll fenn, akkor ahogy kifogásként felmerült, ezentúl naponta egyszer se kell belépnie a "betonelfeknek", mert még arról is e-mailt kapnak, ha hosszabbítaniuk kell.

A 2-es termeszetesen nem problema, amelyik betonelf nem lep be napokig azt szetutik beton ide beton oda. Sot, ha az ilyen tendencia erosodne, annak csak orulne az A csoport, szerintem. :)

Bevallom en az egesz problema lenyeget nem ertem - mondjuk en eleg sokszor szoktam megnezni az osszekapcsolo oldalt, hogy allok vipekkel, nem csak az adott orszag fooldalat.

All times are GMT +1. The time now is 17:11.