![]() |
Quote:
ezt teszteltem anno földrengéssel (nem ment mert 10% készüliesése volt) viszont a tűzgolyó és a toliölés az ment. Akkor jöttem rá arra is hogy a tolifelfedés ellen nem védett a mpajzs. Azóta ugy tudom ezt már javították. |
Quote:
És a többi védővari miért nem? Viszont ha utánna néztél és így van akkor valami más a hiba. Engem érdekelne mi lehet? :) |
Quote:
védő: ismeretlen faj, 0 teki, 160 db vari, 99% katmorál, 100% készüli támadó: ismeretlen faj, 0 teki, 200 db vari, 99% katmorál, 3 pont táv eredmény: 91% támadó készülinél sikeres a gömb, 89%-nál sikertelen... |
Quote:
ugyanis a védőnél nem látok készülit... és egyáltalán nem fura, hogy a 2. már nem megy. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Addig is ha van valakinek kedve leírhatja szerinte mit milyen sorrendben nézzek meg :) |
volt egy tesztem ma leírom hátha nem veszik el az érdeklődés. Bevallom most Csempe programjával számoltam, a "Csehó v0.943" Ellenőriztem saját számolóval és a régi h5toolsal is, de a h5 annyira túl számolja a védőértéket hogy ott is bukást ír, ahol sikerül az ártó (tehát jelenleg Én nem tudok megbízhatóan védő értéket számoltatni)
mivel mindvégig a csehóval számoltam védő/támadó oldalon, ezért nem kéne hogy befolyásolja a következő eredményeket. (nem is írok védő/támadóerő értéket) de egy furcsa dolgot mutatok. Védő/támadó tudós óriás 100% kati morál felfele nyíllal nincs fenn védővari (9504pont mind a kettő egymás mellett a pontlistában) 1.eset: támadó: 4900 vari 94% készü védő: 4500 vari 100% készü nem sikerült a tolvajok felfedése nevű varázslat 2. eset támadó: 4900 vari 73%készü védő: 4000vari 100% készü sikerült a tolvajok felfedése nevű varázslat elvileg a második esetben, kissebb a támadó/védő érték közötti különbség mégis sikerült a varázslat. Míg az első esetben nem. pedig ott relatív erősebbek voltak a varik |
Quote:
(4900*1,94/2)/4500=1,0562222 (4900*1,73/2)/4000=1,059625 |
Quote:
egy kérdés szerintetek mennyi varit kellene tudnia átgömböznie? morál készü pontérték stb semmi nem változik, csak a varázsló darabszám mennyit kellene átgömböznie? |
All times are GMT +1. The time now is 03:38. |