![]() |
Quote:
|
szaisztok!ide írom nem nyitok külön topikot.
a fiamnak összeraktam egy régi szütyök gépet,és az xp nem hajlandó virtuális memóriát használni emiatt folyton halálrafagy:( akkor se használ ha úgy állítom hogy a rendszer kezelje és akkor se ha kézzel megadom a méretét. ötletek? |
Quote:
Ez egy ritkán előforduló xp bug:) ha egyénileg állítod be a VM-át akkor a maximális méretet is növeld legalább 1-el,elvileg akkor beröffen. 1-2haver már találkozott ilyennel és náluk így sikerült:) |
Quote:
|
nem nyert,hiába állítok bármit kézibe baszik működni:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Állítsd be, hogy ne legyen lapozófájl, indítsd újra a winfost, majd töröld ki a pagefile.sys fájlt a C: gyökérből. Ezután állítsd be újra, hogy legyen lapozófájl, majd megint restart. Van egyébként általános help topic is. |
Érdekelt, hogy aritmetika műveleteket milyen gyorsan hajtanak végre a hozzám valamennyire közel álló programozási nyelvek.
Írtam egy programot, ami 0-tól 1.000.000-ig minden számra megnézi, hogy prím e, és eltárolja a legnagyobbat. (Az elsődleges cél nem az volt, hogy megkeressem 1.000.000 alatt a legnagyobb prímet, mert akkor visszafele indítottam volna a ciklust.) Szóval egyszerűen csak a gyökös módszerrel csináltam. íme az eredmény: Code:
C futtatas A Python lassúságán meglepődtem. Kipróbáltam úgy is, hogy először lefordítottam bytekódra és azt futtattam, de nem lett gyorsabb. Lehet másban elverné a PHP-t de ebben nem. Vagy én nem tudtam optimálisra csinálni:) Aki ki szeretné próbálni annak: http://www.bimmbimm.hu/hod/test.zip Nem árt ha van hozzá egy linuxod, mert a compile script-et linuxra írtam. |
All times are GMT +1. The time now is 08:17. |