Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Bankkártya kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4380)

Hex 10-10-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266528)
Ez itt off, de a szamlacsomag dija tartalmazza. :)

számlához egy díjmentes bankkártya (Maestro, Sajátkártya Maestro, MasterCard Online, Sajátkártya MasterCard Online, MasterCard Online ISIC, VISA Electron, Sajátkártya VISA Electron- VISA Electron és Sajátkártya VISA Electron új-, csere- és pótkártyaként már nem igényelhető, valamint Sajátkártya Maestro új- és pótkártyaként már nem igényelhető), valamint az internetes vásárlásra alkalmas Webkártya is díjmentesen kapcsolódik. (A díjmentesség a Multipont Maestro kártyára, az ISIC díjra és a Sajátkártyák fénykép elhelyezési díjára nem vonatkozik). Sőt, a díjmentes típusú kártyákkal havonta az első kettő, a bank által üzemeltetett hazai ATM-ből való készpénzfelvétel is díjmentes.

az otp saját hirdetménye szerint, csak elektronikus típusú kártya díjmentes Remy :)

de ez a virtuális bankkártya és bankszámla az tetszik :)

Remedy 10-10-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266529)
számlához egy díjmentes bankkártya (Maestro, Sajátkártya Maestro, MasterCard Online, Sajátkártya MasterCard Online, MasterCard Online ISIC, VISA Electron, Sajátkártya VISA Electron- VISA Electron és Sajátkártya VISA Electron új-, csere- és pótkártyaként már nem igényelhető, valamint Sajátkártya Maestro új- és pótkártyaként már nem igényelhető), valamint az internetes vásárlásra alkalmas Webkártya is díjmentesen kapcsolódik. (A díjmentesség a Multipont Maestro kártyára, az ISIC díjra és a Sajátkártyák fénykép elhelyezési díjára nem vonatkozik). Sőt, a díjmentes típusú kártyákkal havonta az első kettő, a bank által üzemeltetett hazai ATM-ből való készpénzfelvétel is díjmentes.

az otp saját hirdetménye szerint, csak elektronikus típusú kártya díjmentes Remy :)

Szemelyesen mast mondtak. Majd referalok hogy pontosan milyen kartyat kaptam, ha megjon, mert nem jegyeztem meg. Ezek amik itt fel vannak sorolva mar asszem nincsenek is. :)

Emlekszem hogy a neni specifikusan dombort mondott, en is csodalkoztam. :)

Hex 10-10-2010 23:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266530)
Szemelyesen mast mondtak. Majd referalok hogy pontosan milyen kartyat kaptam, ha megjon, mert nem jegyeztem meg. Ezek amik itt fel vannak sorolva mar asszem nincsenek is. :)

Emlekszem hogy a neni specifikusan dombort mondott, en is csodalkoztam. :)

hát akkor frissítsék a honlapot, de bízom benne, hogy nem valami tervszámot akart veled teljesíteni az ügyintéző és tényleg díjmentes lesz. :) bár dombornyomottnál nekem ez meglepő

Ati 10-11-2010 07:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266520)
Ezen a virtualis szamlan sosincs penz(legalabbis nalam nem lesz), es csak akkor utalok ra OTPdirect 0-24-es webes utalassal a foszamlamrol, amikor vasarolni akarok, es epp annyit, amennyiert. Igy ha vki lelopja sem tud rola soha fizetni.

Szamomra ez biztonsagosabbnak tunik mint a simaval fizetni. :)

Hmm, nekem a sima dombornyomott is így működik. Nem vezettek erre be egy külön, nemlétező kártyát. (Nem "dicsekedek", mert így tizensok év után, azt kell mondanom, hogy az általam használt banknak is egyre több hülyesége van. :-/)

Ati 10-11-2010 07:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266524)
Ahogy latom utalni is lehet... :)

Igen, Bimmbimm most utálja is őket emiatt.

Ati 10-11-2010 07:11

Hex: a Visának a 3D ("Verified by visa") szolgáltatását nem tervezitek bevezetni? Amikor legutóbb körbekérdeztem (idén év eleje), akkor egyetlen magyar bank sem vette meg ehhez a licensz-t, így egyetlen magyar banktól sem lehetett kártyával fizetni olyan helyen, ahol megkívánják ezt a biztonsági szolgáltatást. :(

SGB 10-11-2010 11:47

Köszönöm mindenkinek aki utánanézett a dolognak, egyelőre úgy néz ki, hogy az átutalásos megoldást választom majd.

Hex 10-11-2010 19:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266552)
Hex: a Visának a 3D ("Verified by visa") szolgáltatását nem tervezitek bevezetni? Amikor legutóbb körbekérdeztem (idén év eleje), akkor egyetlen magyar bank sem vette meg ehhez a licensz-t, így egyetlen magyar banktól sem lehetett kártyával fizetni olyan helyen, ahol megkívánják ezt a biztonsági szolgáltatást. :(

szia Ati,

erről még semmi infót nem kaptunk, szóval szerintem a közeljövőben nem. Már az is nagy szó, hogy a visa most már nem csak dollár alapon számolja el a vásárlásokat :D

Remedy 10-12-2010 14:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 266531)
hát akkor frissítsék a honlapot, de bízom benne, hogy nem valami tervszámot akart veled teljesíteni az ügyintéző és tényleg díjmentes lesz. :) bár dombornyomottnál nekem ez meglepő

Nah, ma jott meg. Dijmentes, mastercard tipusu kartya. Gondolom dombor, a hatuljan van szam az alairasom mellett. Ilyen katicabogar van rajta egy falevelen. :)

http://www.kreativ.hu/image/400x257/50244.jpg

Ilyesmi, csak az aljan a nevem van a MasterCard online felirat helyett. :)

Ati 10-12-2010 14:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 266843)
Gondolom dombor

Gondolod? :eek:

Az vagy nem az? Ez ránézésre és tapintásra azért elég feltűnő. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:45.