![]() |
Quote:
|
Quote:
Most, a fix hektarral ez megszunik, vegtelen idot lehetsz szk-n, es megis tudsz fordulni. Jo ez igy, nem tul nagy konnyites? (analogia a tobbi csoportos szabadsaghoz: ott ki tudsz kerulni a topbol, hiszen pontlistaban vagy, de szk-n nem tudsz 9k hektar ala menni) |
Quote:
Mivel nincs játékban az ország elkezd fogyni a 9000 hektáron eltöltött körök száma, ha visszajön a játékba, újra növekszik. De engem az sem zavarna, ha nem fogyna neki. |
Quote:
Egyelőre nem érzem ezt problémának. |
Quote:
Vkinek mgvan a lépés feltétel, de még nincs ideje játszani 5-ben, de nem kockáztat már A-ban. Akkor sztem nyugodtan pihenjen, várjon, míg lesz ideje. Engem egyáltalán nem zavar... |
Quote:
|
Sziasztok. Hulyen hangzik a kerdes, de könnyitett (4000 hekis) fordulasnal a kek szamot megkapja az adott orszag?
|
Quote:
Tehát 200 hektárról az 5. szintem felmész 4. szint, 3. szint, 2. szint, 1. szint 4000 hektár fölé, majd fordulsz. Ekkor nem kapsz még semmit, de 200 hektáron újra 5. szinten vagy. Irány fel 4. szint, 4. szint, 2. szint, majd első szintről 4000 hektárról fordulás -> ekkor már kapsz plusz egy személyiséget. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:33. |