![]() |
A Black dragon klán vár egy aktív, jól játszó országot. Jó társaság, nagyfokú mnt-hiány, ütési lehetőségek, csupa-csupa izgalom, móka és kacagás! :D Ennyit ígérhetek! :)
Előny, ha A-hoz minél közelebb vagy. :) Minden mást megbeszélünk az aláírásomban lévő országgal történő levelezéssel. :) |
Sziasztok!
Sajnos 2 szinten is, 1-1 társam, jó barátom, családi okok miatt befejezi a hódot az adott szint elvégeztével (néhány nap) :( Ezért szövit keresnék: Aki aktiv, van tapasztalata is, telefonja is :) a 2/B-be 1600 heki környékén keresném emberem. -_NO FEAR_- (#196354), ide jöhet üzenet. Másik szint az 5/W lenne, aki csatlakozna azt kérem itt jelezze: ALJAS (#306903) |
No, most jön az ami rég nem volt.
Szövit keresnék 5/W-be. Örülnék neki, ha olyanokkal tudnék együtt játszani, akiket korábban már valamennyire megismertem, de ha ez nem kivitelezhető, egy türelmes (3évet kihagytam, amire emlékszem megváltozott, am nem arra már nem emlékszem.:D), nem túlságosan rohanó szövi lenne a legideálisabb.:) Nem alap, induló ország! 240-245 hektár között van. Nem igérek sokat, egyelőre masszív 1 hónapra tervezem a visszatérést. Aztán meglátjuk a továbbiakat. Üzenetet ide írhattok (Már ha valakit érdekel így is a dolog.): Köd-föld (#310797) |
Quote:
|
Quote:
Egy ilyen hírdetés még nem fáj se nekem se másnak. |
Ha Cassy egy hónapot mond, lesz abból 1 év is:)
|
Quote:
|
Kondában nem disznókat tartanak?
Még a végén Totya megorrol rátok... |
Quote:
|
Quote:
Sajnos a nyitohsz ujra aktualis lett, csak mas orszagokkal. Aki magara ismert, jojjon! :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |