![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyit lehet róla tudni, hogy nem országokhoz kötném az ottani sikeres Hódítósokat, mert annak nem sok értelme van, hanem személyekhez. És meg kell hozzá dolgozni... :D |
Quote:
|
ahogy Hex is írtam, jó lenne ha ez saját regeléshez lenne kötve :) szerintem adna motivációt :)
|
anarchoz nem tudok hozzá szólni de amúgy jó ötlet
|
Quote:
Viszont annak, hogy 2005 telén Hex mindenkit legyőzött, annak semmi nyoma, pedig ezek az igazi eredmények ott. Valami ilyen "korszakokat" szeretnék anarchba (ekkor Hex volt a legjobb, ekkor Horland :D, ekkor KisPistike, ...). A mikéntje még nem körvonalazódott bennem, sokat mondjuk nem is agyaltam rajta. De mindenképp úgy érzem, hogy anarchban ez a sikeresség mércéje, nem az, hogy kinek hány személyiségű az országa. |
Hex 2005 telén legyőzött mindenkit? Ezt szabad kérdezni hogyan érted?
|
Az eddigi listán felül mostantól a 20-nál több többszemélyiségű országot tartalmazó lista is elérhető, ha az eddig megszokott toplistában az országok darabszámára kattintasz. (Bár a toplista csak hajnalban szokott frissülni, most frissítettem egyet, hogy már látható legyen.)
Anarchista országok nem kerültek bele. Az előzetes terveimnek megfelelően az anarchista csoportra más terveim vannak a sikeresség mérésére. És már kezd is körvonalazódni, hogy mi lesz az. Aztán lehet, hogy csak 2 "évadot" él majd meg, de addig legalább mindenki jót játszik majd vele. ;) Erről részletek később (holnap? passz...). |
Quote:
Egy módosító javallat máris: én arra gondoltam eredetileg, hogy egyes személyiségszámonként lesznek kilistázva (ha a 6-osokra kattintok, akkor csak Ők)az országok, most az összeset mutatja, ha bármelyikre kattintok és így kicsit ömlesztettnek tűnik, nem annyira átlátható. |
All times are GMT +1. The time now is 03:17. |