Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Az a bizonyos "pöcegödör" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4307)

Ati 08-31-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262295)
Egy kérdés: ha a béka feneke ennyire büdös, akkor minek szagolgatjátok?

Hogy képben legyek az aktuális helyesírási szokások és kultúrális szófordulatok terén. ;) Bár semmivel nem lesz elfogadhatóbb KisPistike szentségelése, de érthetőbbé válik, tudva, hogy nincs olyan magyar híroldal, ahol ne ezt olvasná. (Van?)

Tsobi 08-31-2010 12:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262296)
Hogy képben legyek az aktuális helyesírási szokások és kultúrális szófordulatok terén. ;) Bár semmivel nem lesz elfogadhatóbb KisPistike szentségelése, de érthetőbbé válik, tudva, hogy nincs olyan magyar híroldal, ahol ne ezt olvasná. (Van?)

Persze, hogy van.

Dus 08-31-2010 12:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 262295)
Egy kérdés: ha a béka feneke ennyire büdös, akkor minek szagolgatjátok?

Ati által berakott cikkcímre felfigyeltem, és el is olvastam a hírt. Keresgélés közben pedig láttam ezt a kettőt. Amúgy jó esetben évente egyszer nézek fel az Indexre... ez idén már meg is volt. :)

[HTPA]GeeForce 08-31-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262296)

hirtv.hu

Ott tudnak helyes írni, és a vulgaritástól is a lehető legjobban próbálnak eltekinteni.

Tsobi 08-31-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 262349)
hirtv.hu

Ott tudnak helyes írni, és a vulgaritástól is a lehető legjobban próbálnak eltekinteni.

barikad.hu

Csokibácsi 09-01-2010 18:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 262282)
De mivel újságírók, és így az alapvető helyesírási szabályokkal tisztában kell lenniük, íme hát egy friss cím a címlapról:

"Könnyű megbénítani az internet"

Erre egyetlen magyarázat lehet: a cikkíró erősen napirajz rajongó

Ati 09-04-2010 16:07

Vezető címlapi hír: "Így mehetünk Erdélybe, meg a Hitler seggébe"

BeeLord 11-14-2010 18:14

Jelentem Ati, fent vagy napiszaron.:(

Nekem a videó kapcsán egy dolog tűnt csak fel: te tényleg nem szoktál pislogni?

Ati 11-14-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 270886)
Jelentem Ati, fent vagy napiszaron.:(

Nekem a videó kapcsán egy dolog tűnt csak fel: te tényleg nem szoktál pislogni?

Tudom, már másik topicba is belinkelte BimmBimm. Nem nagyon tudok rá mit mondani, biztos érdekes dolog egy olyan videót nézni, amiről senki nem tudja mi az. :) Sőt, már az is eldőlt, hogy "Pool, vagy Bob bá". :)

Egy konstruktív kritikát kaptam mindenesetre ennek kapcsán, igaz ezt már Remy is mondta itt, így már megérte.

Tényleg nem pislogok? Ez viszont nem tűnt fel. :) Annyira nincs megvágva azért, hogy a pislogások ki legyenek belőle szedve. :)

Dragi 11-14-2010 18:48

Csak gratulálni tudok annak a szánalmas szaralaknak amelyik eljuttatta ezt a napiszarosoknak... Gratula

All times are GMT +1. The time now is 09:47.