Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A piac nem raktár. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4301)

J.Ati 08-03-2010 19:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259442)
Szóval vagy szabályossá kellene tenni a jelenlegi állapotot, vagy büntetni a szabálytalanságot nem?

Olvasd már el a súgót még egyszer.
Hol olvastál te szabálytalanságot?

Idézek neked, hogy ne kelljen keresgélni.

Piac súgó:

Eladatlan áruid...

A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura. A túl magas áron eladásra kínált, és meg nem vett árukat hazafele rablóbandák rabolják el. Ezek a rablóbandák mindenre elszántak, így akár többezres lovasseregeket is képesek elrabolni!

Ne feledd, hogy a hazaérkező áruknak helyet kell országodban biztosítani, legyen szó akár katonai egységről (ide értve a tolvajt és a varázslót is), akár nyersanyagról. A visszaérkezés után a következő körváltásig van időd, hogy valamit kezdj az árukkal. Ha azok nem férnek el, akkor a katonák lefokozódnak, a nyersanyagok pedig elvesznek. Ne feledd, hogy ha országod szabadságon van, a lefokozás, és a nyersanyagok elvesztése akkor is érinti országodat!

Tehát nem csalás, ha kiteszed a cuccokat a piacra, csak beszívhatod, ha nem veszi meg senki, és úgy jön haza, hogy nem tudod újra piacra tenni.

jani 08-03-2010 19:11

Majd ha ráérek megsajnálom a sok piac nélkül életképtelen országot....

Dew 08-03-2010 19:22

Télleg RRRrrr, csak egy hétig teszteld, hogy működik a gyakorlatban ez a dolog, amit felvetettél... szerintem Te magad is be fogod látni, hogy nem jó dolog...

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 259467)
egyébként halkan jegyzem meg, hogy egy nem létező problémára keressük nagy erőkkel a megoldást:cool:

ezaz!!

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259469)
Tehát nem csalás, ha kiteszed a cuccokat a piacra, csak beszívhatod, ha nem veszi meg senki, és úgy jön haza, hogy nem tudod újra piacra tenni.

ide is járna a felfele ujj!!

Pool 08-03-2010 19:30

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259451)
Fogadjunk 10vipben, hogy több pénzem/tartalékom van normálban, mint a játékosok 95%nak...

cöcöcö
Azért a tököd ne tedd a tőkére....

Killer 08-03-2010 19:46

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259461)
Ez is egyszerü. Nem a piacon kell tartani az egységeket, hanem az országban...

persze 1 milla lovat tartok az orimban amit az ellen röhögve átüt 2 sereggel,mert kp-ból max 200k íjjat veszek be:rolleyes:
ez már csak így megy az A-ban nagy hekin persze:)
vicceket félretéve,ha valamiről még elképzelésed sincs szerintem tartsd meg magadnak a hozzá tartozó zseniális ötleteidet;)

Redback 08-03-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 259477)
persze 1 milla lovat tartok az orimban amit az ellen röhögve átüt 2 sereggel,mert kp-ból max 200k íjjat veszek be:rolleyes:
vicceket félretéve,ha valamiről még elképzelésed sincs szerintem tartsd meg magadnak a hozzá tartozó zseniális ötleteidet;)

Most jön az, hogy íjjat tarts bent....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Viccet félretéve, első gondolatom az volt, hol itt a szabálytalanság? Nem értem hol van szabályként írva...

Pepa 08-04-2010 00:19

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259451)
Szeretem az ilyeneket. Fogadjunk 10vipben, hogy több pénzem/tartalékom van normálban, mint a játékosok 95%nak...
Vagy már én is láthatatlan tintával írok? Mert akkor még egyszer : Várom az ötleteket, hogyan tartassuk be a SZABÁLYT????

Ez félrenyomás volt, lefelé kéz akart lenni.

RRRrrr 08-04-2010 06:18

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 259477)

Igen, többnyire ilyen nagypofájú megjegyzések miatt nem is szoktam fórumozni, bármit ír az ember, egyből a lenézés megy az okosoktól...
Legalábbis gondolom okosnak hiszik magukat attól, hogy össze tudnak hozni egy ehhez hasonló hszt. 1-2embert leszámítva csak a szokásos károgás ment sajnos, mint a legtöbb témában amit nem a "fórumozó elit" hozott létre. Részemről a téma zárva, még véletlenül sem szeretnék hasonló stílust felvenni mint Ti, ez csak egy röpke kirohanás volt.
Szebb Jövőt!

Dew 08-04-2010 06:27

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259497)
Igen, többnyire ilyen nagypofájú megjegyzések miatt nem is szoktam fórumozni, bármit ír az ember, egyből a lenézés megy az okosoktól...
Legalábbis gondolom okosnak hiszik magukat attól, hogy össze tudnak hozni egy ehhez hasonló hszt. 1-2embert leszámítva csak a szokásos károgás ment sajnos, mint a legtöbb témában amit nem a "fórumozó elit" hozott létre. Részemről a téma zárva, még véletlenül sem szeretnék hasonló stílust felvenni mint Ti, ez csak egy röpke kirohanás volt.
Szebb Jövőt!

miért, nincs igaza? :confused: Te hogy oldanád meg ezt a problémát, hogy ütni is, meg védeni is tudj A-ban nagy hekin?? "Várjuk az ötleteket!"

Killer 08-04-2010 06:30

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259497)
Szebb Jövőt!

jaj te szegény majd sajnállak ha lesz egy kis időm:eek:
stílusod legalább olyan kiforrott mint a játéktudásod,szóval ezzel kapcsolatban se nagyon akarj okoskodni:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 12:37.