![]() |
Quote:
|
Ja és a tekivédelem, nem a gnómokat gyengíti, hanem a többieket erősiti, hatalmas különbség. Hiába ragaszkodsz a gnóm előnyéhez, ha nem kiegyenlitett. Ez van.
|
Még egyszer elismétlem, hogy jól megértsék: Nem gondoltam komolyan az általam említett személyiségeket, pusztán mókából írtam őket. És megismétlem még egyszer: nem, ismétlem, NEM volt viszonyom azzal a csirkével! :D
|
Quote:
Ha nem idevaló egy beírásod, azt javaslom, hogy töröld, mielőtt odáig jutok az olvasásban, hogy nekem kelljen törölni. Tudod a szabályt: ha nekem kell valamit rötölni, akkor az illető is megy pihenni. A pár hónapos kitiltásokat pedig meguntam, úgyhogy 1 és és örökre kitiltás közül lehet válogatni. |
Ati, ebben a témában te látsz olyat is ami nem baromság?
|
BeeLord, amit írtál (14-es komment) iróniaként megállja a helyét (értettem is kapásból mit szeretnél mondani), csak elkomolytalankodtad :)
Szerintem jelenleg nincsen szükség új személyiségekre, főleg ilyen "ittvanezjóleszez, janemjó javítsunkrajtavagyrontsunklemást, jaezsejó majdleszvalahogy" módon megellett személyiségekre. Szigorúan szerintem. |
Quote:
Köszönöm figyelmetek, most ennyi hozzáfűzni-valóm van a dologhoz. |
háát...
Quote:
ez érdekes, mert nekem egy egész topicomat törölted szó nélkül és nem kaptam érte semmit. Még arra sem méltattál, hogy a küldött levelemre valami választ adjál. CSak szépen megkaptam azt a piros pacnit. Szóval most mi van? Ha valakit érdekel, mi volt az a törölt téma küldjön levelet... ;) :D /OFF Egyébként én sem támogatom az új személyiséget. Bocs. Ha kijöttök valami tényleg jóval, és értelmessel, akkor benne vagyok... |
Sziasztok!
Attila, nem tudom mennyire megoldható technikailag, de én támagatnám az új személyiség ötletet...más formában !!! Aki eléri a 9-est, utána nem személyiséget kapna újat, hanem a faji specvarik közül választhatna magának egyel többet mindig.... DE !!! Mindezt csak akkor ha minden szinten a TOP 5%-ból fordulna az illető, tehát valóban megküzdene a helyezésekért, valóban játszana, lenne tudás, küzdelem az eredménye mögött..Csakis ebben az esetben tartanám elképzelhetőnek a dolgot. Itt jönne az, hogy ezt mennyire lehetne technikailag követni.... Zou |
Sziasztok!
Én támogatnék egy olyan személyiséget, ami a hadi országoknak bónuszt ad a mészárlás, és csak a mészárlás típusú támadások eredményére. Mint tudjuk nagyon pofátlanok a tolvajok :-) És főleg lentebbi szinteken ahol olcsó a nyers egy jó tolist nagyon nehéz megszorongatni. Ha trükközve messziről lop, meg ki is bont alólad hihetetlen macera elérni azt is, hogy sereget indíthass ellenük. Konkrét elképzelés. Személyiség: Vandál Mészárlás típusu támadásoknál +20% veszteség Kiváncsi vagyok a véleményekre. |
All times are GMT +1. The time now is 08:34. |