Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A fosztogatás hatékonysága... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=43)

Ati 01-26-2006 21:56

Quote:

Originally Posted by Senki
Meg lehet oldani. De ezt szerinted tudja az egyszeri játékos aki csak azt látja hogy eltűnt a serege "pedig 100% minden" :D Van aki csak arról tud ami a súgóba van.... pl a pontlista rendezési opciói!, ügye? :D

A pontlista rendezése speciel bennevan. :)

De nem kell a piaccal nagyon trükközgetni sem, egy normális szövi meg tudja oldani. Oké, rizikósabb, mert iszonyat sokat lehet bukni is a piacon, h avalaki ész nélkül csinálja, de a pénz egyik országból másikba átvitele megoldható egy kis odafigyeléssel.

Tény, hogy jóval egyszerűbb karavánnal.

Senki 01-26-2006 21:56

Quote:

Originally Posted by Kalandlegény
senki, van olyan ország, hogy "mindenes"?

Van hát! úgy kezdődik hogy pár mrd a piacon... a "pár"=20-40 :D aztán ott folytatódik hogy elf, és trükközik.... csak azt kell tudni hogy melyik oldalról kell feltörnie a diót, és reggelre már neki is foghat... este meg már bevédett :D :cool:
*jah, a 20-40 az a MINIMUM! ^^*

Woodstock 01-26-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Kalandlegény
ha ugyanazt meg tudom tenni a katonáimmal, mint egy félelf a tolvajaival, akkor inkább katonákat tartok.

Akkor megint.
Én nem a tolikat szeretném helyettesÍteni, és csak minimális zsákmányra gondoltam, szóval hiába kóldenéd rá valakire a rengeteg elitet, azok szerzeménye eltörpülne a tolvajok zsákmánya melett...

Senki 01-26-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Ati
A pontlista rendezése speciel bennevan. :)

Hopp... és tényleg... nade ki veszi észre? :D
nem hiába van érettségin is már értő olvasás!
*autodidakta: nem a súgóból vette észre hanem mert olan "furcsák" azok a kiírások hogy érték, helyezés és a többi... valamelyik más ügye... pl amelyik szerint rendezed* :p ;)

Wanax 01-26-2006 22:03

Udv!

Ha mindent kijavitanank a jatekban ami nem elet es torvenyszeru akkor elvesztene a jatek a megszokott menetet! Ezt szoktuk meg es igy jaccunk!
Szerintem ha egy modositast feldobtok akkor azt vizsgaljatok meg a mindket oldalrol, mert ugy tunik hogy csak azoknak lenne jo a valtoztatas aki erofolenyben van!
Pl mit szolnatok ahhoz ha 100 tolvaj nem tudna elhozni egy 0 tolvajos torpetol 3000 mazsa kovet, vagy 5000 bala gabonat stb... mert 100 tolvaj nem bir el ekkora mennyiseget!
Ha a hadisok mindent tudnanak fosztani akkor eltunnenek a mas beallitottsagu orik, es akkor azert lenne a siras-rivas hogy nem lehet mit kezdeni egy 3 eros hadi orszaggal!
Fejlesztesen kellene toprengeni..., uj dolgokon, modositani nem igazan jo otlet szerintem!

Senki 01-26-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Wanax
Fejlesztesen kellene toprengeni..., uj dolgokon, modositani nem igazan jo otlet szerintem!

nem biztos, hogy nem jó, de tényleg meg kell nézni mindkét oldalt, ahogy erre próbáltunk páran már rávilágítani... pl már egy új faj is nagy kavarodás lenne... pedig teccene egy olyan hogy troll, már csak valami játék belit kéne hozzáfűzni :D :D

Alba 01-26-2006 22:37

Hali.

Nem igazan ertem miert kellene a seregek erejet megjobban noveli.Igy is erosebbek mint a tolik.Amig nem volt meszarlas mindenki tolvajokkal maszkalt.Most kb egynesuyba kerultek a seregek meg a tolik.Talan ha azt nezzuk hogy hany sereges es hany tolis ori van meg a seregesbol tobb is.Ha meg + funkciokat adnank a seregeknek meg erosebbek lennének es senki nem tartani tolvajokat.Feleslegessé válnának.Sajnos igy is eleg azok lettel 1-2 faj meg szemelyiség miatt...

Senki 01-26-2006 22:52

Quote:

Originally Posted by Alba
Feleslegessé válnának.Sajnos igy is eleg azok lettel 1-2 faj meg szemelyiség miatt...

Naja, Alba, de azt is vedd hozzá, hogy ha azok nem lennének, akkor meg megint mindenki lopna mert nincs menekvés. így legalább van 2 tolibiztos faj... (már amennyire azok :rolleyes: )

Alba 01-26-2006 22:56

En nem mondom hogy erositsuk a tolikat, de a seregeket se.Mert akkor elveszti vmelyik a fontossagat es mindenki azon sporolna.

Senki 01-26-2006 22:58

Quote:

Originally Posted by Alba
En nem mondom hogy erositsuk a tolikat, de a seregeket se.Mert akkor elveszti vmelyik a fontossagat es mindenki azon sporolna.

és ahogy ezt a topicot visszaolvasva láthatod, én is és még mások is ezt az álláspontot képviselték ;)

All times are GMT +1. The time now is 17:32.