![]() |
Quote:
De nem kell a piaccal nagyon trükközgetni sem, egy normális szövi meg tudja oldani. Oké, rizikósabb, mert iszonyat sokat lehet bukni is a piacon, h avalaki ész nélkül csinálja, de a pénz egyik országból másikba átvitele megoldható egy kis odafigyeléssel. Tény, hogy jóval egyszerűbb karavánnal. |
Quote:
*jah, a 20-40 az a MINIMUM! ^^* |
Quote:
Én nem a tolikat szeretném helyettesÍteni, és csak minimális zsákmányra gondoltam, szóval hiába kóldenéd rá valakire a rengeteg elitet, azok szerzeménye eltörpülne a tolvajok zsákmánya melett... |
Quote:
nem hiába van érettségin is már értő olvasás! *autodidakta: nem a súgóból vette észre hanem mert olan "furcsák" azok a kiírások hogy érték, helyezés és a többi... valamelyik más ügye... pl amelyik szerint rendezed* :p ;) |
Udv!
Ha mindent kijavitanank a jatekban ami nem elet es torvenyszeru akkor elvesztene a jatek a megszokott menetet! Ezt szoktuk meg es igy jaccunk! Szerintem ha egy modositast feldobtok akkor azt vizsgaljatok meg a mindket oldalrol, mert ugy tunik hogy csak azoknak lenne jo a valtoztatas aki erofolenyben van! Pl mit szolnatok ahhoz ha 100 tolvaj nem tudna elhozni egy 0 tolvajos torpetol 3000 mazsa kovet, vagy 5000 bala gabonat stb... mert 100 tolvaj nem bir el ekkora mennyiseget! Ha a hadisok mindent tudnanak fosztani akkor eltunnenek a mas beallitottsagu orik, es akkor azert lenne a siras-rivas hogy nem lehet mit kezdeni egy 3 eros hadi orszaggal! Fejlesztesen kellene toprengeni..., uj dolgokon, modositani nem igazan jo otlet szerintem! |
Quote:
|
Hali.
Nem igazan ertem miert kellene a seregek erejet megjobban noveli.Igy is erosebbek mint a tolik.Amig nem volt meszarlas mindenki tolvajokkal maszkalt.Most kb egynesuyba kerultek a seregek meg a tolik.Talan ha azt nezzuk hogy hany sereges es hany tolis ori van meg a seregesbol tobb is.Ha meg + funkciokat adnank a seregeknek meg erosebbek lennének es senki nem tartani tolvajokat.Feleslegessé válnának.Sajnos igy is eleg azok lettel 1-2 faj meg szemelyiség miatt... |
Quote:
|
En nem mondom hogy erositsuk a tolikat, de a seregeket se.Mert akkor elveszti vmelyik a fontossagat es mindenki azon sporolna.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:32. |