Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hangok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=429)

Ati 07-29-2006 08:28

Néha hajnal 3-kor tartsunk hangpróbát is. ;)

Synkel 07-29-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Cece
A vélemények megoszlanak rendesen :cool:
Nah de igazán nem lenne szép elvenni azt a dührohamot keltő élményt, amikor éjjnek idején visszavándorol 100K eladatlan paci a piacról és valamilyen oknál fogva nem reagálok időben :eek: :D
A másik + a sokak álltal említett dolog, hogy mi a fenének éjjszakázok, ha nem azért, hogy az éjj leple alatt surranjanak a pacik, miközben minden normális ember alszik? :D
A hangjelzés felőlem mehet, de semmiképp sem a piros események kíséretében :D
Ha valaki nem hajlandó felkelni az éjjszakai körváltásokra, költözzön a bolygó másik féltekéjére ... ott olyankor nappal van :p

Nah ... jöjön a hideg + a meleg :p

Az a helyzet, hogy piros esemény akkor lesz a dologból mikor már késő a bánat, azaz legfeljebb csak dühöngeni kelsz fel, mert a 100k lovad addigra rég felcsapott köznépnek, és a top csúcsára repített téged:) Aholis újabb piros esemény várható, mikor egy szemfüles ember kifigyeli a balesetet, és 3 sereggel átmegy rajtad:D

Cece 07-29-2006 13:03

Békés
Ami a helytartó piacozását illeti 100K lovat nem bízok rá, ha térden állva könyörög akkor sem! :D
Az, meg hogy felőlem mehet ... mondjuk a zöldekre éppen rá lehet tenni, de minden marhaságért ne vertyogjon nekem egész éjjszaka. Amúgy meg, ha van valami a szövik úgyis felkeltenek MSN-nel vagy telón. De ha sokaknak fontos ez a kiegészítés én nem szeretnék semmi jónak az elrontója lenni :)

Synkel
3sereggel? :o Nah 100K pacival nem igazán szoktam piacozgatni az alsó szinteken, az A-ban + 20K ponttal azért nem jönne be senki 3szor :D

Mindegy má naaaaa... nekem nem kellenek semmilyen hangok, de ha valakinek mégis, akkor egészségére :D Ezt próbálltam sugallni, csak úgy tűnik túlságosan halkan :D

Remedy 07-30-2006 07:52

Quote:

Originally Posted by director
ez jól hangzik, mennyi spamet kérsz? :DD

hömm... en ugy csinalnam hogy egy linuxboxon procmaillel forwardolom az emailem am hoditorol jon, oda, ami kuldi az smst....

bar sajnos nemtok ilyen ingyenes cuccrol, biztos vmi teloelofizu kell hozza :D

Ati 07-30-2006 08:29

Quote:

Originally Posted by Remedy
hömm... en ugy csinalnam hogy egy linuxboxon procmaillel forwardolom az emailem am hoditorol jon, oda, ami kuldi az smst....

bar sajnos nemtok ilyen ingyenes cuccrol, biztos vmi teloelofizu kell hozza :D

Én úgy tudom mindhárom magyar szolgáltatónak van ilyen szolgáltatása, előfizetéses kártya mellé talán még ingyenes is.

karesz6 08-04-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Békés
Persze, a következő meg az lessz, hogy a csingilingi ne Téged hanem a helytartót ébressze és hozza meg a döntéseket helyetted.
Nehogy fáradtan ébredjél:rolleyes:
Kapcsold be az email értesitőt és csontold fel a hangját, ahogy irták ha ez kell neked.
Különben Te mit szeretnél tenni ebben a játékban?
Nézni, hogy a HT megcsinál helyetted mindent, készen megkapni és semmit ne kelljen tenni, minden emberi tényezőt /lustaság, fáradtság,figyelmetlenség stb/ kizárni.
Ne a progira bízd az egyenlő esélyeket, ha játszol akkor legyél ott és figyelj.
Különben ennek az lenne a következménye, hogy kialakulna egy álló háború senki nem támadna mert tudná a másikat ébreszti a progi és biztos a vissza támadás.
Szerintem ez egy nem a játékélményt elősegitő változás lenne.

Nálam ez pirosat érne de ennyire nemakarom egyenlőre leminősiteni az ötletet.

JAjaj ez nagyon király lenne de tényleg nem a helytartót kell ébreszteni. Én a pszichológiai hadviselésre gondoltam. Tudom hogy a vari aki napközben leártózozz lefekszik aludni 10 kor én meg éjfélkor megyek bulizni akkor felrakom a regenerálódást hogy reggelig fent legyen és a maradék készültségemet 11 től éjfélig ráküldöm. az ugyebár megjelenik és csipogna is a gépe csutkán morogna hogy felkeltettem ok nélkül aztán pedig amikor visszatértem hajnal 3-4 felé ujra felkelteni:DDD nekem rendkívül tetszene. mellesleg a viccet félretéve sztem akinek az orija nem birja ki 3-4 nap történéseit összeomlás nélkül azzal az orival baj van meg ha ártóznak azzal helyben ugyse tudsz mit csinálni.

All times are GMT +1. The time now is 23:20.