![]() |
Néha hajnal 3-kor tartsunk hangpróbát is. ;)
|
Quote:
Az a helyzet, hogy piros esemény akkor lesz a dologból mikor már késő a bánat, azaz legfeljebb csak dühöngeni kelsz fel, mert a 100k lovad addigra rég felcsapott köznépnek, és a top csúcsára repített téged:) Aholis újabb piros esemény várható, mikor egy szemfüles ember kifigyeli a balesetet, és 3 sereggel átmegy rajtad:D |
Békés
Ami a helytartó piacozását illeti 100K lovat nem bízok rá, ha térden állva könyörög akkor sem! :D Az, meg hogy felőlem mehet ... mondjuk a zöldekre éppen rá lehet tenni, de minden marhaságért ne vertyogjon nekem egész éjjszaka. Amúgy meg, ha van valami a szövik úgyis felkeltenek MSN-nel vagy telón. De ha sokaknak fontos ez a kiegészítés én nem szeretnék semmi jónak az elrontója lenni :) Synkel 3sereggel? :o Nah 100K pacival nem igazán szoktam piacozgatni az alsó szinteken, az A-ban + 20K ponttal azért nem jönne be senki 3szor :D Mindegy má naaaaa... nekem nem kellenek semmilyen hangok, de ha valakinek mégis, akkor egészségére :D Ezt próbálltam sugallni, csak úgy tűnik túlságosan halkan :D |
Quote:
bar sajnos nemtok ilyen ingyenes cuccrol, biztos vmi teloelofizu kell hozza :D |
Quote:
|
Quote:
JAjaj ez nagyon király lenne de tényleg nem a helytartót kell ébreszteni. Én a pszichológiai hadviselésre gondoltam. Tudom hogy a vari aki napközben leártózozz lefekszik aludni 10 kor én meg éjfélkor megyek bulizni akkor felrakom a regenerálódást hogy reggelig fent legyen és a maradék készültségemet 11 től éjfélig ráküldöm. az ugyebár megjelenik és csipogna is a gépe csutkán morogna hogy felkeltettem ok nélkül aztán pedig amikor visszatértem hajnal 3-4 felé ujra felkelteni:DDD nekem rendkívül tetszene. mellesleg a viccet félretéve sztem akinek az orija nem birja ki 3-4 nap történéseit összeomlás nélkül azzal az orival baj van meg ha ártóznak azzal helyben ugyse tudsz mit csinálni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:20. |