![]() |
Quote:
Az is szép adag + hely már A-ban. Ha aktív klánban van, nem biztos, hogy sokan bevállalják a támadását, ha nincs kinn... |
Tisztelettel erdeklodnek, hogy csak a hullat lehet gyujtani 8000 hektar folott? :)
|
Quote:
|
Jópár hónap eltelt az élőhalott módosítása óta. Az 1/A-ban sem váltotta fel az orkot. Én úgy érzem, hogy nem lett über-erős, viszont sokkal játszhatóbb lett az elődjénél.
Lassan zárom ezt a témát, úgyhogy ha bármi utolsó észrevétel van még ezzel kapcsolatban, akkor az most jöhet! |
Quote:
|
Szerintem ugy lehetne igazán korrigálni az élőhalottat hogyha megkapná minden szinten azt a 30% védelmet mert ez igy az életbe nem fog érni semmit.
|
Quote:
|
Jobb lett a hulla.
|
Összefoglalom a véleményem a hulláról:
Mint pár példa bizonyítja, teljesíthető vele az A is, tehát a célját elérte vele az erősítés. Viszont bárhonnan figyelhető. Látod, hogy mennyi pénze van, látod, hogy tart-e benn egységet, mindent látsz rajta, ami A-ban nagy kincs. Aktívabb klánok akár körönként gömbözhetik, éplistázhatják, persze ha tudják róla, hogy hulla. Szerintem nem lett egy terminátor faj, nem lett nagy igény rá A-ban, még mindig több ork van, és ez szerintem meg is fog maradni. |
Ezt most késznek titulálom, és a megvalósultak közé át is mozgattam.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:32. |