Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Megőrült a helytartó az Arénában. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4279)

Remedy 07-03-2010 20:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 257553)
No akkor mostantól sikítson bárki, akinek rosszul működik a helytartója, BÁRMELYIK csoportban......... :)

Ha nem is mostantol, de nalunk volt egy furcsasag 1-2 napja.

Fagyasztasbol visszajove, a helytarto fogta magat, es nem volt hajlando tekercset irni Orsi orszagaban.

Nem, nem mi voltunk a hulyek, semmi korlat nem volt, illetve volt 100k-s penz, de penz meg volt. (szal user error kizarva)

Kezzel inditas utan mukodott szepen, folytatta, amikor kellett neki.

Mivel megjavult, nem gondoltam, hogy fontos, de ha mar ilyenrol van szo, gondoltam szolok. :)

Ati 07-03-2010 20:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 257555)
Ha nem is mostantol, de nalunk volt egy furcsasag 1-2 napja.

Fagyasztasbol visszajove, a helytarto fogta magat, es nem volt hajlando tekercset irni Orsi orszagaban.

Nem, nem mi voltunk a hulyek, semmi korlat nem volt, illetve volt 100k-s penz, de penz meg volt. (szal user error kizarva)

Kezzel inditas utan mukodott szepen, folytatta, amikor kellett neki.

Mivel megjavult, nem gondoltam, hogy fontos, de ha mar ilyenrol van szo, gondoltam szolok. :)

A "mostantól" azt azt jelenti, hogy mostantól. :p Nem egy-két napja nyúltam hozzá, hanem most. :)

Bobesz bá 07-03-2010 20:42

Quote:

No akkor mostantól sikítson bárki, akinek rosszul működik a helytartója, BÁRMELYIK csoportban......... :)

Elvileg most már működnie kell?
Mert majd megnézem körváltáskor, mert a 20.55 ösnél, még hülélkedett.

Ati 07-03-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 257557)
Elvileg most már működnie kell?
Mert majd megnézem körváltáskor, mert a 20.55 ösnél, még hülélkedett.

Fejlesztői környezetben most már nem csinálja ezt az országoddal, de a változást csak az előző körváltás után tettem be. A mostani körváltáskor kiderül...

Bobesz bá 07-03-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 257558)
Fejlesztői környezetben most már nem csinálja ezt az országoddal, de a változást csak az előző körváltás után tettem be. A mostani körváltáskor kiderül...

Rég vártam már ekkora izgalommal egy Arénás körváltást :)

Egy gondom van csak.
Ennek a kelekótya részeges Helytartónak, épp most volt elegendő rúnája a varázslathoz, így sikerült megint lenulláznia a készletet :)

2010-07-03 20:55:13 HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: nem sikerült a varázslat.

De nem gond, egy kis hátrány nekem csak jót tesz :)

Ati 07-03-2010 21:00

Faji varázslatod most nem volt,a többit pedig remélem Te állítottad be. :)

Bobesz bá 07-03-2010 23:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 257560)
Faji varázslatod most nem volt,a többit pedig remélem Te állítottad be. :)

Nem kukkolgatjuk az orimat :)

Ahogy nézem, első látásra jól működik minden.
Köszönöm szépen, ha nem is túl gyors megoldást :)

Merengő 07-04-2010 06:04

Quote:

és meg lehet tudni, mi volt a baj? :)

Ati 07-04-2010 08:44

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 257577)
és meg lehet tudni, mi volt a baj? :)

Nem... Még most is azt mondom, hogy ennek nem lett volna szabad rossznak lennie... :) Semmi nem indokolta, hogy rosszul működjön... Beletettem egy plusz megerősítést az arénára, hogy milyen beállításokkal dolgozzon, de ezek eddig is bentvoltak, és egyszerűen többórányi bogarászás után se látom, hogy ez miért nem így működött Bob esetében...

Eke 07-04-2010 08:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 257584)
........ és egyszerűen többórányi bogarászás után se látom, hogy ez miért nem így működött Bob esetében...

Szerintem Bobesz töltött egy kis sört a helytartojának,és az félrebeszélt,izé félrcsinált ezt azt.Vagy csak le volt fizetve hogy csessze el a runát .

All times are GMT +1. The time now is 06:37.