![]() |
Quote:
jó de a sugóbol is lehet tanulni,mindegy krisiii szerint ne irjak ebbe a topicba de én továbra is elenzem hogy bárki istenitse a gnómot:D:D:D |
Quote:
Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám. |
Quote:
jó igaz de idő igény szerint kell fejt választani ugyhogy még jóljöhet a mankó sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankót - vagyis a sugót.;) |
Quote:
|
Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik. Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak. Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak. Hopp, de a hátrányait én írtam.:( |
Quote:
ez igaz higy napi 15 perc nem elég az orkhoz és hogy idő függő hogy milyen fajjal vagyunk és az írásodból úgy veszem hogy a többiek kérésére kiolvastad a súgót |
Quote:
hát azt irtad hogy:a súgó egy mankó. ebből én azt veszem le hogy szerinted az csupán egy végső támasz felesleges. |
Quote:
kac kac kac. etől nem elveszem a kezdőktől a lehetőséget.hanem megmondom a véleményem valakinek bejön a gnóm valakinek nem én a kisseb csoportba tartozom vagyis nekem egyátalán nem jönnek be a gómok.;):D |
Quote:
még eggy szó.nem hiszem hogy az én kis gyenge véleményemből tanulnának az ujjoncok. |
Igen, az ork.
Szerintem hadisnak a legjobb, de nem az 5. szinten kezdő játékosnak. Bejöhet úgy 50-50%. Viszont én hulláról fogok majd orkra váltani a 4. szinten. A 4. szinten életképes egy ork 1000 lovassal,5000 íjásszal,5000 elittel? |
All times are GMT +1. The time now is 18:48. |