Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gnóm (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4254)

római 06-19-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256537)
egyetértek

jó de a sugóbol is lehet tanulni,mindegy krisiii szerint ne irjak ebbe a topicba
de én továbra is elenzem hogy bárki istenitse a gnómot:D:D:D

Hex 06-19-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by római (Post 256536)
jól van akor szerinted a sugóból semmit nem lehet tanulni?

a súgó egy mankó, egy objektív leírás a fajokról és személyiségről. De hogy melyik fajjal fogsz tudni jól játszani, azt ki kell tapasztalni.

Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám.

római 06-19-2010 20:48

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256541)
a súgó egy mankó, egy objektív leírás a fajokról és személyiségről. De hogy melyik fajjal fogsz tudni jól játszani, azt ki kell tapasztalni.

Attól, hogy én óriással, orkkal és gnómmal jó hadis tudok lenni, nem azt jelenti, hogy jó fél-elf tolvaj lenne belőlem. Mivel nem áll közel hozzám.

jó igaz de idő igény szerint kell fejt választani ugyhogy még jóljöhet a mankó
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankót - vagyis a sugót.;)

Hex 06-19-2010 21:24

Quote:

Originally Posted by római (Post 256542)
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankó - vagyis a sugót.;)

csak egy kérdésem van, hol olvastad azt, hogy én azt tanácsoltam, hoyg senki ne olvassa el a súgót?

Krisiii 06-19-2010 21:28

Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik.
Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak.
Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak.

Hopp, de a hátrányait én írtam.:(

szoviet t56 06-20-2010 08:24

Quote:

Originally Posted by római (Post 256542)
sagitségnek például naponta 15 perces játékidő mellet nem ésszerü orkot választani tehát azt tanácsolom mindenki olvassa a mankó - vagyis a sugót.;)

ez igaz higy napi 15 perc nem elég az orkhoz és hogy idő függő hogy milyen fajjal vagyunk

és az írásodból úgy veszem hogy a többiek kérésére kiolvastad a súgót

római 06-20-2010 15:26

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256546)
csak egy kérdésem van, hol olvastad azt, hogy én azt tanácsoltam, hoyg senki ne olvassa el a súgót?

hát azt irtad hogy:a súgó egy mankó. ebből én azt veszem le hogy szerinted az csupán egy végső támasz felesleges.

római 06-20-2010 15:30

Quote:

Originally Posted by Krisiii (Post 256547)
Igen, azt írtam, hogy ne írj ebbe a topikba mert nem nagyon kedvelik a hozzászólásaidat!
Nem kéne ennyire a gnóm ellen uszítani mindenkit, ne vedd el a kezdőktől a lehetőséged, hogy olyan fajjal legyenek ami lehet, hogy jó lenne nekik.
Mert aki feljön a fórumra tanácsot kérni vagy látni akarja a véleményeket az egyből ebből a véleményből fog kiindulni, hogy milyen hátrányai vannak.
Lehet ez miatt még az előnyeit se fogja elolvasni a játékos mert látta, hogy milyen hátrányai vannak.

kac kac kac. etől nem elveszem a kezdőktől a lehetőséget.hanem megmondom a véleményem valakinek bejön a gnóm valakinek nem én a kisseb csoportba tartozom vagyis nekem egyátalán nem jönnek be a gómok.;):D

római 06-20-2010 15:33

Quote:

Originally Posted by Krisiii (Post 256547)

még eggy szó.nem hiszem hogy az én kis gyenge véleményemből tanulnának az
ujjoncok.

Krisiii 06-20-2010 17:00

Igen, az ork.
Szerintem hadisnak a legjobb, de nem az 5. szinten kezdő játékosnak.
Bejöhet úgy 50-50%.
Viszont én hulláról fogok majd orkra váltani a 4. szinten.
A 4. szinten életképes egy ork 1000 lovassal,5000 íjásszal,5000 elittel?

All times are GMT +1. The time now is 18:48.