![]() |
Quote:
|
Quote:
én is erre a verzióra szavaznék. pl. aki a mostani extrém nehéz körülményeket teljesíti és ezután fordul kapjon pl. piros számot (meg kettessével jöhetnének a szemcsik is). a pirosszámosok lennenek a legmagasabb elit kör. tisztelettel vegyes félelem övezné őket és ahol megjelennének 10 körön belül mindenki leszabizna:cool: |
Quote:
Egyszerűen arra gondoltam, hogy aki B-ből akar forogni az igenis teljesítse a mostani feltételeket, elvégre ~1700 hekiről már 2 szemmel is le lehet forogni Aki meg nem 2000 körig álldogállni akar csak, az felmehet A-ba, és nem kell neki egy örökkévalóságig ott harcolni a fordulásért. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tehat ez az erv sem igaz. Temahoz hozzaszolva: en orulok, hogy 1/A-ban vegre kemenyedik picit a jatek. Talan lesz keves ertelme a kek szamoknak. Nem hiszem, hogy barmifele konnyites kellene, vagy szukseges lenne. Rengeteg ellenpeldat lehet latni, hogy siman feljutottak a topba, sot, kozben meg is szerettek az 1/A-s jatekot... |
Quote:
|
Gondoltam, hogy neked nem fog tetszeni. Azt is látom, hogy semmi változás nem lesz. Sajnos sokan elfelejtik, hogy egyszer ők is volt kezdők 1-ben, csak akkor nem ilyen követelmények voltak még.
|
Quote:
Egy hármas ország nem könnyítést kapott három felvehető személyiség formájában, hanem nehezítést -10% haderő, -10% tolvajerő és -10% varázserő formájában. Egy négyes ország nem négy felvehető szeméyiséget kapott, hanem -10% haderőt, -10% tolvajerőt, -15% varázserőt. Tény, hogy régen sokkal nehezebb volt feljutni az 1/A-ba egy olyan országgal, ami egyszer már fordult. Hát még ha többször is... Ma már a legtöbb csoportban hozzájuthatsz a piacon a nyersanyagokhoz, a tekercsekhez és a katonákhoz. Régen ezeket mind magadnak kellett megtermelni. Ma meg már szinte felháborodás van, ha valaki más nem tesz ki árut a piacra. Tény, hogy ma sokkal könnyebb feljutni, mint régen volt. Ma már rengeteg helyről olvashatsz taktikákat, trükköket, amikkel nagyon gyorsan tudsz haladni. Régen ez nem volt, mindenkinek mindent saját magának kellett kitapasztalni. Tény, hogy ma sokkal gyorsabban tud haladni egy kezdő ország, mint régebben. |
Most vagyok a 4. orimmal 1-ben. Először talán 5000 heki körül volt a top alja. Legutóbb mikor fordultam 8200 felett, de hallom, hogy már 8500 is kevés.
Biztosan én nem tudok játszani, de megmondom őszintén sosem fogom megkedvelni 1-et, de kényszerűségből ide kell jönni |
Mégegy lényeges dolgot érdemes figyelembevenni: szinte minden második nap megjelenik valaki a belső fórumon (de már itt a külsőn is volt szó róla szerintem többször is), hogy túl könnyűek a lenti csoportok, szedjük ki a szabis országokat, hogy a top30% magasabbra kerüljön. Ezek után adott végre egy csoport, ahol a top30% magasan van, ahogy azt egészen addig rengetegen kérték, és akkor itt pedig ez a probléma?!
|
All times are GMT +1. The time now is 13:54. |