![]() |
Quote:
Quote:
Azért mert gyáőzike ellenes vagy nem kell kukába vágni a tv-t :) Quote:
Azt írtam, hogy nem lenne kedvencem, a kettő között van egy csöpp különbség, de mind1, ne menjünk bele a részletekbe. Quote:
Mutasson jó példát. Ne drogozzon, és ne vezessen ittas állapotban. Quote:
A sok birka helyett döntenek is, elég csak a választásokat megnézned, és rájössz. Aki nem megy el szavazni az helyett a többi dönt. Stohl témába szentséget keverni nem kis hülyeség. Nem az első eset volt, hogy részegen vezet. Biztos nem is az utolsó, de ebbe ne menjünk bele. Nem fogják szentté avatni az tuti :) Quote:
Quote:
Az oké, hogy nehéz jól kezelni a népszerűséget, de visszaélni nem kéne vele. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezzel akár a rokonaidat is megölheti egy hasonló kupica után... Remélem jól meghurcolják és példát statuálnak, hogy az átlag ismeretlen emberek is meggondolják kétszer is mielőtt isznak. És igen, elvárom hogy egy közszereplő ne züllött életet éljen. Ha ez nem megy ne legyen közszereplő. |
Quote:
nem egyszer tortent hasonlo eset, mit sem valtozott az egesz, ugyanugy vannak ittas vezetok az utakon, es lesznek is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kivánom neki a börtönt, ahogy azt se kivántam,hogy kirúgják mindenhonnan, egyedül a rendőr szerepből érthető, mert hiteltelen ha egy töbszörös törvényszegő alakít egy köztiszteletnek örvendő rendőrt, de ettől még jó színész és műsorvezető lehet. |
Quote:
|
Quote:
..az egyik ismerosom mellett ultem mar ugy autoban, hogy ittas volt, es egyeb dolgok is voltak benne, es igen, majdnem otthagytuk a fogunkat. hibaztam akkor en is, hogy melle ultem, es hibazott o is, hogy volan moge ult olyan allapotban. megtortent, valtoztatni nem lehetett rajta, de ettol fuggetlenul nem tartom alkalmatlannak a vezetesre. mi tanultunk belole, de a fejem ra, hogy van, aki nem - es hiaba a buntetes, aki hulye, ugyis ugyanugy meg fogja ismet tenni.. egyik rokonom pedig autobalesetben hunyt el, nem reszleteznem, mi hogyan tortent, de akkor sincs bennem harag - jobb lenne a gyulolkodestol, kevesbe fajna? rohadtul nem. Isten nem ver bottal, megkapja azt, amit erdemel a bunos. |
Ez egy igen érdekes kérdés, mennyire ítéljük el, és mennyire nem!
Egyértelmű hogy ezek után, sose ülhessen autóba arra a helyre ahol kormány is van. Bárkivel történik bármi hasonló dolog, próbál a lehető legjobb módon kimászni belőle, én emiatt se ítélem el. Igazából elgondolandó annak a rendőrnek, aki valamikor is megállította és tovább engedte úgy hogy, ittasan vezetett. Én azért se merek mondani senkire semmit, mert mi van ha veled történik, jó nem ülsz be ittasan az autóba, de mi van ha véletlen éppen gyorsabban hajtasz át a kelleténél valahol, és épp akkor ugrik eléd valaki. Te se örülnél, ha utána mindenki fel akarna akasztani. Ítéljék el, kapja meg a büntetését ami jár, felmenteni semmiképpen nem szabad, de túlzásokba se esni! |
All times are GMT +1. The time now is 05:13. |