![]() |
Pool: értékelném, ha nem állandóan utánad kellene takarítanom... Nem kell olyan nagyon sok szabályt betartani. Köszönöm.
|
Quote:
a hektárszám alapján simán belőhető a csoport/érték és meg is van az ori... |
anarchban 2ben is van 2k hekis ori :) méghozzá szerintem hulla is :)
|
Quote:
De ahogy látom, megoldódott a probléma |
Arra gondoltam, hogy teszt celjabol az anarchosokat is megkerhetnenk, ha van 2/D-ben elohalott, ott vmivel egyszerubb tesztelni, es ilyen infokiadasoktol sem kell felni. :)
De ha a B-ben lesz ez a teszt, akkor az inditott sereg csak olyan legyen, ami mondjuk felfele beveri de lefele mar nem, hogy ne tul marginalis legyen a kulonbseg, ami elfedheti a hibat. |
Ha minden adat így volt ahogy leírtad ( bár a támadó sereg méretére vonatkozóan írtál 72k, 76k és 78k pacit is, és ha a vérszomj is fent volt) és nem érkezett be esetleg torony a hullához, akkor valóban be kellett volna menjél.
Hogy mégsem mentél be, arra nekem az a tippem, hogy a hulla az alapból járó vérszomj 30%-át megkapja a védelemben is vmi bug folytán. más tippem nincs Szerk.: Ha kiderül, hogy mi volt a hiba, írd be ide lécci. |
Köszönöm mindenkinek a számolgatásokat és eleve a jelzést. Megvan a probléma, a védelemnél a módosítás első verziója maradt bent (20/40/60/80% növekedés), a második, csökkentett javaslattal ellentétben (10/20/30/40%).
Déltől már a helyes védelemmel számol a játék. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:39. |