Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   FireFox 3.6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4107)

Ati 04-13-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 248147)
4 kiteresztést használok: adblock plus, forecastfox, greasemonkey és firebug...

Hé, ezeket ÉN használom! :p :D:D:D

csabi 04-13-2010 22:53

már kezd zavarni, hogy ff 3.6.3 alatt a hódítóban hiába zárom be az új párbajt jelző ablakot, ha rákattintok az országomra, akkor visszaugrik.. :(

BimmBimm 04-13-2010 23:00

Csúnya csúnya firefox:D

hát én 10 kiterjesztést használok, de ebből már irtottam.
A probléma nálam ott kezdődik mikor véletlenül elszabadulnak az indulataim és az állandó 8 tab mellé (induláskor 250 mega) még nyitok vagy 10-et.
Ekkor elkapja a gépszíj és 700 megán terpeszkedik. Ok. Bezárogatok egy csomót. De neeeeem szabadít fel memóriát egy grammot sem. Hát ezt utálom.

(addonok:
kényelmi: Adblock Plus, Download Statusbar, DownloadHelper, FaviconizeTab, Tab Mix Plus, Image Zoom, oldbar
Fejlesztéshez: Firebug, View Source Chart, Web Developer

Redback 04-14-2010 06:32

Én rengeteg, már-már felesleges kieget használok, de 200 megánál többet sosem eszik, pedig nekem is szokott 6-8 lap megnyitva lenni. Az már más dolog, hogy néha az MSN-el együtt befagy, de az sem vészes.

vityu 04-14-2010 10:51

Beszélgettek itt az addonok-ról, már érdekel, hogy egy ilyen mezei felhasználó, mint én, milyet használjon, és mire jó? Van egy greasemonkey-m, de csak az erepublik miatt. Mást érdemes használni?

BimmBimm 04-14-2010 11:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 248229)
Beszélgettek itt az addonok-ról, már érdekel, hogy egy ilyen mezei felhasználó, mint én, milyet használjon, és mire jó? Van egy greasemonkey-m, de csak az erepublik miatt. Mást érdemes használni?

Adblock-ot minden képpen ajánlom, reklámok blokkolására. Ezenkívül ha van gmail-ed, akkor van gmail manager nevű addon, ami mutatja hogy hány olvasatlan leveled van. Tab Mix a tabok finombeállítására jó, mikor hol nyíljon, különböző kattintásokra mit csináljon. Esetleg oldbar, ha neked sem tetszik az a vastag előzmény lista a címsornál. :)

Bogár 04-14-2010 11:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 248229)

Az adblock plus megszabadít egy csomó szeméttől az oldalakon (reklámok, hirdetések), a forecastfox meg egy időjárás-előrejelző...

Dus 04-14-2010 14:48

Adblock plust én is használtam, és elég kellemes tapasztalataim vannak vele. :)

Ezen kívül, vannak nagyon jó kis skinek is Firefoxra, elég hangulatosra lehet vele varázsolni a böngészőt. :)

Még használom a "Fast dial" nevű addont is, amivel billentyűkombináció segítségével tudok gyorsan megnyitni oldalakat. (pl. Alt+1 a Hódító. :))

Meg persze, Firebug és Web Developer, amik jók a weboldalfejlesztéshez. :)

Redback 04-14-2010 14:50

felraktam már ezt a tab mix plust, mit is mondjak. Eléggé feldobta a firefoxomat :)

Csokibácsi 04-14-2010 20:08

Adblock Plus, Noscript, Tab Mix Plus, Autocopy (lusta vagyok mint a dög), VacuumPlaces, Web Developer és Firebug.
Verzióban még csak a 3.5.9-nél járok, nincsenek féktelen memóriazabálási gondjai.

Javult-e sokat a 3.6 mire 3.6.3-ra avanzsálódott?

All times are GMT +1. The time now is 13:55.