![]() |
Hozzászólva az előzőekhez, szerintem mindenki saját belátása szerint választ nevet, és senki sem tilthatja meg, hogy azt, hogy ő azzal a névvel nem játszhat mert már használják. Bárki lehet Liverpool különböző 100 milliárd változatával és lehet gügyögő neveket használó, beee, óóóó, úúúú, dáááá, búúúú, dúúúúú névvel, és akár Iron minden létező változatával. Nekem is rosszúl esik, ha valaki megkérdezi, ez meg amaz ori enyém-e mert ugyanaz a neve mint nekem, és még átveri a embereket is, mert rám hivatkozva játszik, de ez van, ezt kell szeretni és átnézni rajta.
Iron |
Quote:
"7, A másokat félrevezető nevek (például a játékban használt titulusok vagy kifejezések, mások által a Hódítóban régóta használt nevek stb.) szintén nem megengedettek." Ezt érdemben csak a hétköznapitól eltérő nevek esetén tudjuk alkalmazni. Ha valaki "Bélabáparipája123" néven ismert a játékban, akkor valószínűsíthető a név egyedisége. Ha valaki egy hétköznapi szót választ nevéül, vagy egy ismert történet szereplőjének nevét stb, akkor ugyanez a helyzet már nem áll fenn. Nyilván nem fogjuk megtiltani a "Magyarország" név használatát, csak azért, mert már van hasonló nevű ország a játékban. |
Quote:
ez elég egyedi névnek számít? :) Vitam et sanguinem (#105501) - ez az enyém.. 562121 ANARCH 5 [SZ] Vitam et sanguinem, 10.801 mert akkor engem is lekoppintottak :) kicsit kezd zavarni :) |
Quote:
Aztán láttam rá egy évre az oridat, és azt hittem te vagy ő :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|