Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mellik a legjobb személyiség? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=408)

Viz 01-25-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 69285)
Sztem a kereskedő a legtutibb, mert azzal a legkönnyeb pénzt szerezni és aztán megvédeni azt.
Ha van 30 bankod és 4,5 millád, akkor körönként kapsz 225k aranyat és kb egy tovajakcival, ha 20000 tolvajt is küld rád, nem visz többet el 30k-nál, de után még kevesebbet. Tőlem 2-3 száz aranyakat tudnak lopni és jól megélek. És ugye pénzen mindent meg lehet venni, legalább is ebben a játékban... :)

Ez akkor jó ha halott a piac:D Amúgy felesleges személyiség, leghamarabb 3iknak raknám be, a bank anélkül is védi a léd, ha nem vagy kereskedő, és olykor még embert se kell hozzá venni:D
Mellesleg az én sorrendem így lenne: (kivéve orknál)
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok tolvaj

Napóleon 01-25-2007 19:44

nem hiszem h a piac oly nagyon rizikós lenne :)

Viz 01-25-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69291)

Gyere u-ba ott már nem is rizikós, tuti buksz:D

Alba 01-25-2007 19:44

Nana

A kereskedő nem olyan jo.Ha nincs leglabb par1000 bankod...
A sima piac többet hoz.Siman ki lehet szamolni :)
Es a bankok még gyengitenek is ...Mivel helyettük lehetne barakkod vagy temlplomod...

Napóleon 01-25-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69290)
Ez akkor jó ha halott a piac:D Amúgy felesleges személyiség, leghamarabb 3iknak raknám be, a bank anélkül is védi a léd, ha nem vagy kereskedő, és olykor még embert se kell hozzá venni:D
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok

nekem orkon kívül így nézne ki:
tudós vándor gazdálkodó harcos túlélő kereskedő varázsló tábornok tolvaj

BimmBimm 01-25-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69290)
tudós vándor gazdálkodó túlélő harcos varázsló kereskedő tábornok tolvaj

én elhalgattam egy apró tényt, hulla országom a kereskedő, de sztem nagyon megkönnyíti az ember életét ha pénz kéne...:)

BimmBimm 01-25-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69291)

Én szívtam már piaccal... amikor nagyon kellett vna hogy legyen belőle péz akkor nem vett senki semmit, ill alámígértek... nem jött be

Napóleon 01-25-2007 19:50

:) és ez nagy szívás?
piacozni nem 1 héten egyszer kell. az árakat meg könnyebb kiszámolni. legalábbis h mennyiért rakd ki ha azt akarod h elkeljen.

BimmBimm 01-25-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69298)
:) és ez nagy szívás?
piacozni nem 1 héten egyszer kell. az árakat meg könnyebb kiszámolni. legalábbis h mennyiért rakd ki ha azt akarod h elkeljen.

nem tudom, nekem egyszerűbb ha 5-10 millát keresek naponta úgy hogy nem lesem a piacot...:D

BimmBimm 01-25-2007 19:53

több bankkal persze többet...

All times are GMT +1. The time now is 19:48.