![]() |
Egyedul termelo torpevel tenyleg nem egyszeru az elet.
Csak gyorsan vegigfutottam a topicot, par gyors eszrevettel. Vonnak es Gergonek igaza van, Tom pedig elfelejtette megirni, hogy elotte ujrazzon elfnek, mielott az O felepiteset javasolja. (torpevel abszolut baromsag, amit irt) Nem biztos, hogy a mai mezonyben torpevel egyedul fel fogsz erni az elfeidhez. (Bar nemtom hol vannak...) Nem megoldhatatlan, de embert(avagy torpet)probalo feladat, az biztos. :) Szerezz 1-2 orkot es/vagy gnomot magad melle, es probaljatok egyutt jonni, Ok segitsek a torpet. Azt asszem meg senki sem emlitette, hogy a torpe kereskedo butasag, persze. Meg akkor is, ha epp ilyen benak a nyersarak. Tudossal sokkal jobban jarsz, es meg tobbet is vedesz, es nagyobbat is utsz, tobbet is termelsz. Sok templom felesleges. Kontrazo/hienazo torpenek en minimum egy 45-15os torpet ajanlok, de ha tobb a barakk, az sem baj. Amig hadakozol, ha megtudjatok engedni magatoknak banya ne legyen, es kovacs se, mivel egyedul vagy, kell a tuzero. Ha vedenek, akkor mar megengedhetsz magadnak termelo epuleteket. Ja es az a minimum hogy egyik elf epuljon at tolisra, ezzel segitve Teged eplistaval/tavollevovel. :) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy is törpének nyitotta a témát, ne adjunk már ilyen tanácsot neki lécci :) |
Na ahány ember annyi féle tanács ,tipp !! Magyarán azt csinálsz amit akarsz mert ennyiféléből ugy sem tudol kimenni.:D
|
sajnos a kereskedő személyiséget muszály volt választanom mert az anyag eladásból nem tudtam pénzt csinálni mert az A ban olyan nyomottak az árak hogy kiszámolva a bank éri meg a legjobban
És hát ha nincs pénz akkor nincs is haladás sajnos a sereg eladásból se folyik be annyi pénz mint a bankokból. Tehát egy jó bevételi forrás maradt csak a 15% bank. Megszedem pénzel magam és indulhat a menet felfelé. Majd utána mikor beértem a társaimat bankokat újra fel megint egy kis pénz gyűjtés megint átépítés és így tovább. |
Quote:
sokismeretlenes az egyenlet ;) Jó törpére mindig szükség van nem akarom lebeszélni , isten őrizz :) |
köszi a segítséget mindenkinek összeállt akkor a kép
a következöt fogom csinálni: 1:Megtartom a jelenlegi ép listámat max a 12% templomból csinálok inkább 6-6% kocsma templomot Ház 16% Barakk 42% Kovácsműhely5% Tanya 0% Raktár 1% Őrtorony 8% Kocsma 0-1% Templom 12% Bank 15% 2: így kereskedöként 15% bankkal begyűjtök pár mrd t pár hónap alatt 3: átépítek ilyenre Ház 16% Barakk 52% Kovácsműhely 5% Tanya 0% Raktár 1% Őrtorony 15% Kocsma 6% Templom 6% Bank 1% 4:felmegyek kb 1000 hekit visszapítek az első ép listára megint gyüjtök pénzt majd megindulok a következő 1000 hekire. Persze biztos hogy sokan fognak ütni de valószinű feljebb leszek mint most vagyok és amint elérem a 6000-7000 hekit gyorsan fordulok is lefelé |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Jah, és még valami, aki A-ban még nem volt törpe sose, és nem látott még rendesen működő nagy hektáros törpét, az tartózkodjon a segítségektől, mert életképtelenebb országot nem láttam még A-ban, mint a "beton" törpét. Azonnal mozdulnék rá, ha ilyet látnék.
Még szerencse, hogy nem javasoltatok bele egy kis tanyát is, hogy ellássa magát... |
All times are GMT +1. The time now is 08:27. |