Quote:
Originally Posted by siQ
(Post 237499)
Ezzel kapcsolatban kiváncsi lennék, hogy a Harcos szerinted milyen taktikázásra jó. Leginkább ha csak te vagy Harcos akkor könnyen feltételezhető hogy te fogsz kimenni a szöviből, mert nagyobbat ütsz.
|
Miért kellene hogy így legyen?
Ha csak én vagyok harcos és másik hadis nem, akkor máris lehet kombinálni azzal, hogy az ellenfelet hogy mozgatod a pontlistán. A legjobb, ha az egyik hadis erőset tud ütni, a másik nagyot :) (ha nem tudnak mind a ketten mindkettőt :D)
Illetve van, akit nem lehet egynél többször megütni. De pl lehet egy mf, fölötted van: megütöd simával, leesik 2 körre alád és megütöd harcossal. Ha mondjuk csak harcossal ütöd meg, lehet bonthatsz utána, vagy meg sem ütöd kétszer. Szóval azért lehet olyan eset elég sokszor, ahol lehet taktikára használni ezt, szöviháborúnál értelemszerűen a legfontosabb, hogy kit mivel ütsz meg, hogy hova kerüljön a pontlistán.
Ezt merészeltem taktikázásnak hívni :D
Persze ilyen nem áll fennforgásban, ha mindenki 4-5-6stb szemes :)
A lényeg amiért támogatom a javaslatot az az, hogy szerintem nem olyan táp a tábornok, hogy ne lehessen kiterjeszteni a többire. De ez inkább csak meglátás, szerintem nem lehet adut felhozni sem a támogatása sem az ellenzése mellett, max akkor, ha a status quo adunak számít :)
|