Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fontos események MF-eknél (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4024)

Pool 01-25-2010 09:38

Rrrrr, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, kérlek ne szemeteld tele ezt a topicot
akkor nem látszik szöviknél a fontos esemény, ha szövi oldalon kiveszed a pipát...
ez most arról szól, hogy mf-ek is láthassák 3 napig, ami lényeges történt velük...

lécci előbb olvasgass itt külsőn, ne érezz késztetést, hogy mindenhová potyogtatsz vmit, ami hozzászólásra hasonlít...
köszönöm!

RRRrrr 01-25-2010 09:43

Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd

Gabro 01-25-2010 10:15

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238310)
Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd

Mi lenne ha nyitnál egy topicot olyan címmel hogy csak írogatni akarok össze-vissza, gyertek!
aztán aki akar veled beszélgetni odamegy, máshova meg ne írkálj hülyeségeket

itt végig az mf országokról van szó, de kár miattad a billentyűzetet koptatni...

Princ 01-25-2010 10:38

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238290)
Miért ne lenne? A szövetséghez hasonlította az egész mf rendszert, pedig a szövetség/fontos események menüpont sem mutatja, ha valaki törli a főmenüben az eseményeit. Az hogy Te nem látod a hsz-m és a topik közti összefüggést nem az én bajom.

Érti mindenki hogy mit hittél, ne izgulj már annyit. A fontos szövieseményekből a sajátot anno visszamenőleg ki lehetett kapcsolni, a fontos MF események meg nem látszódnak kigyűjtve - ez valóban egyezik, de még sok olyan dolgot tudnék mondani ami azért hasonló mert nincsen. A javaslat arról szól hogy legyen.

RRRrrr 01-25-2010 10:41

Nem izgultam, mindenesetre köszi a választ, az első nem lenéző/belekötős komment ma amit nekem irtak:) Mf esetében már írtam véleményt, ugyhogy számomra itt vége is a topicnak. Szebb jövőt!

richardka 02-26-2010 21:29

elég egyértelmü és ahogy láttom egyetértés is van benne, véletlenül nem kerül át a másik topikba??

Ati 11-23-2010 13:19

Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.

Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon.

Dew 11-23-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271445)
Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.

Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon.

nagyon jó!!! Köszönjük! :)

Rheia 11-23-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271445)

A fontos eseményeket megosztó szövetséges országoknál is ott van a listázás. Tök jó! Köszi :)

Ati 11-23-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 271458)
A fontos eseményeket megosztó szövetséges országoknál is ott van a listázás. Tök jó! Köszi :)

Náluk is ott van, hogy egységes legyen, de ők ezt elérik a szövetség fontos eseményei között is (ahogy eddig), tehát nekik sok újat nem ad. Maximum annyit, hogy a többiek eseményei nincsenek benne, és emiatt könnyebben áttekinthető -- akinek ez szempont.

All times are GMT +1. The time now is 09:04.