![]() |
Rrrrr, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, kérlek ne szemeteld tele ezt a topicot
akkor nem látszik szöviknél a fontos esemény, ha szövi oldalon kiveszed a pipát... ez most arról szól, hogy mf-ek is láthassák 3 napig, ami lényeges történt velük... lécci előbb olvasgass itt külsőn, ne érezz késztetést, hogy mindenhová potyogtatsz vmit, ami hozzászólásra hasonlít... köszönöm! |
Talán ha figyelmesen elolvasnád mit akarok/mit írtam le akkor Te is megértenéd
|
Quote:
aztán aki akar veled beszélgetni odamegy, máshova meg ne írkálj hülyeségeket itt végig az mf országokról van szó, de kár miattad a billentyűzetet koptatni... |
Quote:
|
Nem izgultam, mindenesetre köszi a választ, az első nem lenéző/belekötős komment ma amit nekem irtak:) Mf esetében már írtam véleményt, ugyhogy számomra itt vége is a topicnak. Szebb jövőt!
|
elég egyértelmü és ahogy láttom egyetértés is van benne, véletlenül nem kerül át a másik topikba??
|
Egy kicsit ki lett bővítve: nemcsak MF-ek használhatják, hanem a fontos eseményeiket meg NEM osztó szövetséges országok is.
Az "Események" menüpont tetején találod a "Fontos eseményeid" sort, ami a saját fontos eseményeidet listázza, a szövetségi fontos eseményekhez hasonló módon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:04. |