![]() |
Quote:
a kérdés nem erről szól , hogy jó-e az adott országnak a plusz szem, naná hogy jó. A kérdés az hogy miféle úton juthat hozzá - persze lehet én értettem rosszul:( |
Quote:
Nem az a kerdes jo-e, hanem hogy nem tul tap-e a javaslat. :) Amugy, bar egy masik topicban lett felvetve, es akkor jo otletnek tunt, es Ati is tamogatta, mar en sem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez jo otlet. Rengeteg kek lenne A-ban, hosszutavon tenyleg nem sok ertelme lenne. :) |
Quote:
CSAK ÉN NEM ERRE GONDOLTAM! hanem hogy némi érvre, ami a javaslat támogatását tartalmazná...pl szeretném hogy fenn kéküljenek az országok mert... kicsit nyűgös vagy mostanában, minden OK? :) Ja és A felpörgetése is napirenden van, véleményem szerint ez a javaslat totálisan tovább punnyasztaná az A csoportot. |
ha házhoz jönnek a személyiségek , méginkább eldurvulna a most sem kicsi különbség a fentlévő nagy giga orik és kezdők között , mert ugye legalább egyszer mindenkinek egy személyiséggel kell feljutni a tpoba mielőtt örökölhetne újabb szemeket - már ha akarna.
igazából alsóbb szinteken előny és hátrány is egyben a több szem az A ban csupán előnyei vannak |
első olvasásra jó ötletnek tünt, de átgondolva.. szerintem ez csak rontana a helyzeten A ban, így sem nagyon frissülnek az orik, és ha ez megvalósulna, akkor már azok sem mennének körbe, akik több szemet szeretnének A ba...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |