![]() |
Quote:
|
Quote:
De van neki kulon topic, ott is lehurroghatod, mint a tobbiek... :) |
Pool kitalált egy jobb nevet ennek a személyiségnek.
Klánharcos. Szerintem is találóbb ez a név:) |
Quote:
|
Quote:
Az 1A-ban folyamatosan emelkedik a top30 határa. Ezért egyre nehezebb elérni a feljutási határt. Aki újonnan kezdi az 1A-t, az szerintem megérdemel valami plusz bónuszt. Ez a javaslat arra is ösztönöz, hogy az új fellépők nagy létszámú klánba tömörüljenek, hiszen akkor nagyobb bónuszt kapnak klántámadáshoz. Nekem úgy sem tetszenek az 1-2 fős klánok. Persze, ha ez megvalósul, akkor szükséges lenne, hogy az ellenfél fel tudja mérni, hogy hány olyan tag van egy klánban, aki még nem érte el az 1000 kört. Ezt az infot be lehetne tenni mondjuk a szövetség felmérése varázslatba. |
Quote:
No mindegy én nem ellenzem de az elfes következtetésed nagyon nem logikus, főleg, hogy ugye elfek is felvehetik akkor meg aztán mégcsak nem is segítség ellenük. Ahogy Remi hivatkozott már rá a 2B-s ori fordulással 1A-snak adható személyiség tényleg célravezetőbb lenne, bár kétlem hogy az elfek ettől eltűnnének vagy akár kevesebb lenne belőlük de talán nem szaporodnának tovább :D Nem is értem az a téma miért maradt abba? :o |
Quote:
Ez egy nagy butaság sztem + senkinek semmi köze, ki mennyi kör óta van A-ban, visszaélésekre adhat okot ("né már, ennek 499 köre van itt, küldök rá 1 katonát 200 körről, mert lehet újrázni akarja amit hozott" stb.) Látszik, hogy kipihent vagy Fegya :) |
Quote:
Honnan fogom tudni, hogy az aktuális célpont vajon mióta van itt? Mert ha ez így lenne akkor jelölni kellene valahol vagy a pontlistában vagy bánom is én hol, de ez szükséges. A másik: egyéniben is megkapná a bónuszt? |
Quote:
Quote:
Egyéniben nem kapna. |
Quote:
A 499 körösre most is tudok 1 katonát küldeni... Szerinted nem érdemel valami kis bónuszt az, aki most kezdte az 1A-t avval szemben, aki évek óta ott van? |
All times are GMT +1. The time now is 05:40. |