Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

csabi 01-06-2010 09:05

vannak játékosok, akik nem tudnak játszani, mert vagy tudás, vagy idő hiányban szenvednek.. pl B-ben legyujtották az egyik szövimet, aki épp vizsgaidőszakban volt. nem volt más választása, minth fokozott egy keveset és elment szabira. ha nem ezt teszi, akkor nem tudtuk volna megvédeni, amig ő maga rá nem ér. a változtatás után ugyanez az ország kb tönkre menne, mert szabadság alatt is elmenne belőle a nép, igy leállna a kocsma, a templom és a barakk egy része is.

olvastam olyat, h vki gonoszságból belefokoz az országába embert és ugy megy szabira. hasonló simán megjátszható, ha vki gonoszságból sok házzal megy szabira mondjuk top felett 200 hekivel, de 200 ürese van, h azok kopjanak el.

Remy: kb a G-s szabisnak mennyi plussz elnemférő embere van? számomra nem derül ki a pontjaiból?

Gabro 01-06-2010 09:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 235372)
vannak játékosok, akik nem tudnak játszani, mert vagy tudás, vagy idő hiányban szenvednek.. pl B-ben legyujtották az egyik szövimet, aki épp vizsgaidőszakban volt. nem volt más választása, minth fokozott egy keveset és elment szabira. ha nem ezt teszi, akkor nem tudtuk volna megvédeni, amig ő maga rá nem ér. a változtatás után ugyanez az ország kb tönkre menne, mert szabadság alatt is elmenne belőle a nép, igy leállna a kocsma, a templom és a barakk egy része is.

szerintem akit leírtál az a kivétel ami erősíti a szabályt....

siQ 01-06-2010 09:15

Quote:

Remy: kb a G-s szabisnak mennyi plussz elnemférő embere van? számomra nem derül ki a pontjaiból?

1700 heki: 1700*45 = 76500
normális felépitésnél kb max van 23K embere = 4600
-> 81100 pont.

Ő 91K-n van. 10K pont = 50K egység.

Ha jól számoltam. (Remynek sem hinném hogy több infója van, bár ki tudja:))

csabi 01-06-2010 09:17

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235373)
szerintem akit leírtál az a kivétel ami erősíti a szabályt....

lehet, de engem nem érint a dolog. szóval nekem mind1.

siQ 01-06-2010 09:18

Quote:

Miért is menne tönkre? Megnézi mennyi helye van a házakban, beállitja intézőt, és ami nem fog működni azt kipiacolja szabi előtt, ha jól csinálja megveszik és pénz formájában megmaradnak az egységei.

csabi 01-06-2010 09:18

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235374)
1700 heki: 1700*45 = 76500
normális felépitésnél kb max van 23K embere = 4600
-> 81100 pont.

Ő 91K-n van. 10K pont = 50K egység.

Ha jól számoltam. (Remynek sem hinném hogy több infója van, bár ki tudja:))

ahha.. és mi van ha 50% háza van? :)

siQ 01-06-2010 09:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 235377)
ahha.. és mi van ha 50% háza van? :)

Akkor mielőtt elment volna szabira leütötték volna a csoport aljára. (normális esetben).

csabi 01-06-2010 09:21

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235376)
Miért is menne tönkre? Megnézi mennyi helye van a házakban, beállitja intézőt, és ami nem fog működni azt kipiacolja szabi előtt, ha jól csinálja megveszik és pénz formájában megmaradnak az egységei.

tudom, h meg lehet oldani. vége lett a vizsgaidőszakának és jött is vissza és meg lett oldva a dolog.. :) ezért nem ellenzem a dolgot.. :)

csabi 01-06-2010 09:36

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235378)
Akkor mielőtt elment volna szabira leütötték volna a csoport aljára. (normális esetben).

de ugye érted, h lehet, h csak párezer ponttal csökken, de lehet, h 20k pontot? a pontjain kivül csak erős tippünk van az 1700 hektárra is. a házak számára meg még csak tippünk sincs..

siQ 01-06-2010 09:41

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 235383)
de ugye érted, h lehet, h csak párezer ponttal csökken, de lehet, h 20k pontot? a pontjain kivül csak erős tippünk van az 1700 hektárra is. a házak számára meg még csak tippünk sincs..

Számomra az is elképzelhető lenne, ha nem normális elvándorlás lenne szabi alatt, hanem ilyen kifacsart: Függetlenül a szabad helyek számától a lakosság elvándorol 100% foglalkoztatottságig.

All times are GMT +1. The time now is 16:39.