![]() |
Quote:
Csak 2 félelf + 1 elf (ez voltam én ugye, mint elffun) + 1 óriás varis felállást... Az elég jó volt :D Azért a 4 félelf eléggé sebezhető... Viszont ha ők teszik meg az első lépést... :D |
taktikák
hát tudjátok a gnóm gyűjtsön sereget és irjon tekercset tekecsel megerősödik hadban és menjen el rombolni igy lehet hogy lerombol egy pár tolvajházat(kocsma) ha igy megy szépen költöznek elfele a tolvajai és igy nyirjátok a többieket aztán elkezdtek mészárolni a hangulat lerohan és hát...
vagy idézzenek az óriások rá tolvajok mérgezését |
Quote:
|
Akkor van gáz,ha emberek a tolik. Akkor aztán lehet szórakozni a tolik mérgezésével :D
De pár mészárlással szerintem többet érsz.... igaz..ki tudja? ha mészárolsz,sokat ölsz és majdnem ugyanott maradnak pontszámügyileg és így többször is meg lehet őket szivatni ;) |
ember tolira érdekes lenne a vari ártózása a tükör miatt, ilyenkor sztem ajánlott a két hét szabi, tolikkal nemsok mindent lehet kezdeni, ha távol vannak.. :)
|
Szabira szerintem nem érdemes e miatt menni.
Inkább el kell dugni amit lophatnak. Tekiből egy ideig elég a 15% addig a piacon pörgetni a sereget. Raktárat üríteni folyamatosan, pénznek meg bank, vagy valamiben forgatni a piacon. Nehogy már pár késes miatt lelassuljon az élet hela ?!? :o |
Ja, olyankor szoktak elkezdeni ártózni:)
|
Ha 7-8 kör távolságból még az is bemegy ember toliknál főleg!!! (mágikus pajzs mellet is) akkor csináljanak új orit, mert valamit benéztek de rendesen...:p
|
Quote:
|
Csak féle merem leírni, mert ma már annyi mindent benéztem...:o
Elvileg az volt az alapszitu, hogy hadi szövit lopkodtak alulról 7-8 körröl tolik, amivel nem tudtak mit csinálni. Erre volt javaslat, menjenek feljebb, dugják el javaikat. Az eldugásra írtad, hogy akkor kezdenek ártózni. De régebben tisztázódot, hogy azért nem tudták fingatni a tolikat, mert emberek voltak. tehát ha a 7-8 körre alattuk lévő ember tolik még le is ártózzák őket, akkor töröljenek... Ezt próbáltam leírni... |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |