Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadi VS Toli taktikák... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=396)

Kisbér 05-19-2006 13:16

Quote:

Originally Posted by Phoenix
hmmm..hmmm nem is olyan rossz azéárt a 4 tolis szövi :D cask jobban oda kell rá figyelni, de azért köszi az infót meg a tapasztalatokat ;)

Hát nem... Én még nem próbáltam...
Csak 2 félelf + 1 elf (ez voltam én ugye, mint elffun) + 1 óriás varis felállást...
Az elég jó volt :D
Azért a 4 félelf eléggé sebezhető... Viszont ha ők teszik meg az első lépést... :D

kozmopolitika 05-25-2006 13:30

taktikák

hát tudjátok a gnóm gyűjtsön sereget és irjon tekercset tekecsel megerősödik hadban és menjen el rombolni igy lehet hogy lerombol egy pár tolvajházat(kocsma) ha igy megy szépen költöznek elfele a tolvajai és igy nyirjátok a többieket aztán elkezdtek mészárolni a hangulat lerohan és hát...
vagy idézzenek az óriások rá tolvajok mérgezését

director 05-25-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by kozmopolitika
hát tudjátok a gnóm gyűjtsön sereget és irjon tekercset tekecsel megerősödik hadban és menjen el rombolni igy lehet hogy lerombol egy pár tolvajházat(kocsma) ha igy megy szépen költöznek elfele a tolvajai és igy nyirjátok a többieket aztán elkezdtek mészárolni a hangulat lerohan és hát...
vagy idézzenek az óriások rá tolvajok mérgezését

tekecselő tolvajház, és lerohanó idéző-óriás hangulat rula! még, még!!

Cuyu 05-26-2006 13:46

Akkor van gáz,ha emberek a tolik. Akkor aztán lehet szórakozni a tolik mérgezésével :D

De pár mészárlással szerintem többet érsz....
igaz..ki tudja? ha mészárolsz,sokat ölsz és majdnem ugyanott maradnak pontszámügyileg és így többször is meg lehet őket szivatni ;)

blade batya 07-19-2006 15:46

ember tolira érdekes lenne a vari ártózása a tükör miatt, ilyenkor sztem ajánlott a két hét szabi, tolikkal nemsok mindent lehet kezdeni, ha távol vannak.. :)

Massza Rex 07-21-2006 14:49

Szabira szerintem nem érdemes e miatt menni.

Inkább el kell dugni amit lophatnak.

Tekiből egy ideig elég a 15% addig a piacon pörgetni a sereget. Raktárat üríteni folyamatosan, pénznek meg bank, vagy valamiben forgatni a piacon.

Nehogy már pár késes miatt lelassuljon az élet hela ?!? :o

Láma 07-21-2006 14:54

Ja, olyankor szoktak elkezdeni ártózni:)

Massza Rex 07-21-2006 15:10

Ha 7-8 kör távolságból még az is bemegy ember toliknál főleg!!! (mágikus pajzs mellet is) akkor csináljanak új orit, mert valamit benéztek de rendesen...:p

Láma 07-21-2006 15:12

Quote:

Originally Posted by Massza Rex
Ha 7-8 kör távolságból még az is bemegy ember toliknál főleg!!! (mágikus pajzs mellet is) akkor csináljanak új orit, mert valamit benéztek de rendesen...:p

Én ezt a mondatot nem tudtam értlemzni. Igazából a tolvajok ártózására gondoltam, tehát gyújtogatás, stb. Ha nincs mit lopni, gyakran ez is megesik.

Massza Rex 07-21-2006 15:16

Csak féle merem leírni, mert ma már annyi mindent benéztem...:o

Elvileg az volt az alapszitu, hogy hadi szövit lopkodtak alulról 7-8 körröl tolik, amivel nem tudtak mit csinálni.

Erre volt javaslat, menjenek feljebb, dugják el javaikat.

Az eldugásra írtad, hogy akkor kezdenek ártózni.

De régebben tisztázódot, hogy azért nem tudták fingatni a tolikat, mert emberek voltak.

tehát ha a 7-8 körre alattuk lévő ember tolik még le is ártózzák őket, akkor töröljenek...
Ezt próbáltam leírni...

All times are GMT +1. The time now is 00:25.