Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ember (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3949)

Dynosaur 12-14-2009 14:29

attól függ... én most tudóssal hadizok, de lehet inkább vándornak kéne lennem... ha nincs célpont, akkor unalmában csak iszik a sereg, és megy le a morál... :D

Topsy 12-14-2009 16:08

Egy személyiséggel a tudóst javaslom, nekem ez vált be. Annyival is erősebb voltam:)
5w-ben jöttem végig emberrel, eleinte tolist akartam, de a végén helyre kis hadis vált belőle:D

bubuman1 12-14-2009 20:43

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 232340)
Egy személyiséggel a tudóst javaslom, nekem ez vált be. Annyival is erősebb voltam:)
5w-ben jöttem végig emberrel, eleinte tolist akartam, de a végén helyre kis hadis vált belőle:D

Én a túlélőn és a vándoron gondolkoztam!
Túlélő azért,mert nem sok tolim lesz és az ellen befér.Sok katit le tudnak őlni. :(
A vándor meg azért,mert ha látják h. könnyebben elérem őket,akkor nem nagyon fognak próbálni lopni,vagy katit őlni!
A túdós már unalmas egy kicsit! :(

Dragi 12-14-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 232365)
Túlélő azért,mert nem sok tolim lesz és az ellen befér.Sok katit le tudnak őlni. :(
A vándor meg azért,mert ha látják h. könnyebben elérem őket,akkor nem nagyon fognak próbálni lopni,vagy katit őlni!

hidd el nem a aktikat fogják ölni :) ha eléggé szétlopnak tekire azok elmennek maguktól :)))

Von 12-14-2009 21:16

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 232365)

Ha mf vagy tudós légy.
Ha szöviben vagy ember hadisként, és mindenki vándor, akkor te is az légy. A túlélő sehogy nem szabad, hogy képbe jöjjön, a túlélőből látszik, hogy nincs pénzed. Legalább az illúziót ne add meg másoknak :)

bubuman1 12-15-2009 04:44

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232371)
Ha mf vagy tudós légy.
Ha szöviben vagy ember hadisként, és mindenki vándor, akkor te is az légy. A túlélő sehogy nem szabad, hogy képbe jöjjön, a túlélőből látszik, hogy nincs pénzed. Legalább az illúziót ne add meg másoknak :)

De pénz az van bőven! :D
De legyen,kipróbálom a tudóssal!!

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232371)
Ha mf vagy tudós légy.

Dragi 12-15-2009 04:57

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 232403)

tedd azt, tedd azt! :D bár sztem nagy próbatétel lesz, melyik csoportról van szó ?

Topsy 12-15-2009 06:46

Négyes szinten az ember hadis már életképtelen szerintem, bármilyen személyiséggel. Az ötösön szinten simán elmegy.:)

Dynosaur 12-15-2009 09:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 232404)
bár sztem nagy próbatétel lesz, melyik csoportról van szó ?

de gonosz... egyből elvennéd az életkedvét az embertől? :D :D

Dragi 12-15-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232416)
de gonosz... egyből elvennéd az életkedvét az embertől? :D :D

most miért mondod ezt ??? :) Csak oda akartam regelni :D (6) *gonosz*

All times are GMT +1. The time now is 22:41.