Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Pool 12-01-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231230)
Had ne kelljen minden megbeszélések témában leírnom, hogy a megbeszélések közötti offolást nem nézem jó szemmel. Ha személyeskedni akarsz valakivel, akkor privátban, de inkább sehogy.

Mindig rajtam csattan az ostor :D

wand 12-01-2009 21:58

Némá hosszú évek után nem csak nekem nem tetszik az újrázással való tartalék képzés?:)

Érdekes, hogy az elmúlt pár évben minden ilyen ötletfelvetésem le volt hurrogva, pedig évek óta újráznak milliárdokat, vagy tekercsek millióit..

viszont az normális, hogy egy frissen fellépő megkapja a mondjuk egy teljes klán vagyonát?

Amit felviszel és leújrázol (a pénz kivételével) el is kell adni, hogy érték legyen. hiába viszel fel x millió rúnát, tekit, varit, ha nem tudod eladni semmit nem érsz vele (lásd 1/A teki piac).

És rögtön revidiállom, az eddigi véleményem és Dus ötletét támogatom, ami a az átlagár feletti piacon való tárolást "büntetné", azzal a megjegyzéssel, hogy nem átlagárat vennék figyelembe, hanem az átlagár 99%-át. Tehát hiába lenne az enyém pl az elit piac (védő,támadó, rúna, akármi), ha nem adom el a cuccot akkor kopjon ha nem eladásra teszem ki.
Ez egyformán "bünteti" a milliárdos vagyont felvivőket és a "megöröklőket" is.

Padlócsempe 12-01-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 231244)

És a milliárdos vagyont becsülettel megtermelőket is

monro 12-01-2009 22:10

Quote:

Originally Posted by wand (Post 231244)
Némá hosszú évek után nem csak nekem nem tetszik az újrázással való tartalék képzés?:)

És rögtön revidiállom, az eddigi véleményem és Dus ötletét támogatom, ami a az átlagár feletti piacon való tárolást "büntetné", azzal a megjegyzéssel, hogy nem átlagárat vennék figyelembe, hanem az átlagár 99%-át. Tehát hiába lenne az enyém pl az elit piac (védő,támadó, rúna, akármi), ha nem adom el a cuccot akkor kopjon ha nem eladásra teszem ki.

És akkor ezzel előkerült egy régi javaslatom ezzel amit "piaci adónak" hívtam anno és hevesen ellenezted :D Hiába minden relatív, akkor neked voltak megtakarításaid a piacon, mert ugye hogyan is tartanád otthon a plusz 10 milla sereget pld ?

wand 12-01-2009 22:14

Quote:

Originally Posted by monro (Post 231250)
És akkor ezzel előkerült egy régi javaslatom ezzel amit "piaci adónak" hívtam anno és hevesen ellenezted :D Hiába minden relatív, akkor neked voltak megtakarításaid a piacon, mert ugye hogyan is tartanád otthon a plusz 10 milla sereget pld ?

lehet. de ha most elkezdek játszani én fogok felvinni milliárdos tételeket amennyiben lehetőség lesz rá, de ettől még támogatom.
Bár ha jól emléxem a "piaci adód" egységessen érintett volna minden piacról visszajövő árut, azt is ami ténylegessen eladásra van kint meg azt is ami nem, Dus javaslata, pedig nem büntetné a ténylegessen eladásra kitett cuccokat.

wand 12-01-2009 22:16

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 231249)
És a milliárdos vagyont becsülettel megtermelőket is

Termeld, add el. Ez a piac. Ha nem eladásra teszed ki akkor nem a piacon a helye.

wand 12-01-2009 22:23

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231210)
Na akkor!
Felvihetsz akármennyi cuccot, DE!!!

- Ha ujrázol akkor már csak 1 millát kaphatsz fajtánként
- Ha ujrázol akkor az első 24 körben nem tudsz lefokozni/ujraképezni

Miért?
rúnát, pénz miért kapsz ugyannyit?
Ha éhezős orival szintet lépek miért nem képezhetem át a 4. körben a varikat, tolikat amikor még 20 körig úgyse használhatom őket?

monro 12-01-2009 22:27

Quote:

Originally Posted by wand (Post 231251)
Bár ha jól emléxem a "piaci adód" egységessen érintett volna minden piacról visszajövő árut, azt is ami ténylegessen eladásra van kint meg azt is ami nem, Dus javaslata, pedig nem büntetné a ténylegessen eladásra kitett cuccokat.

Dehogynem. Kiteszed 100-ért de közben elkezdenek aládpakolni és máris "nemeladásra" kitett árud lesz és adózol utánna... A saját javaslatomra meg már nem is igazán emlékszem de az valahogy az átlagár duplája után "adózott" volna X-et és 3x-osa után 3X-et... vagy valami ilyesmi volt. A normál piaci tételek nem adóztak volna. Asszem az utalások ellen találtam ki anno de nektek nem teccett :D:D:D

wand 12-01-2009 22:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 231250)
Hiába minden relatív, akkor neked voltak megtakarításaid a piacon, mert ugye hogyan is tartanád otthon a plusz 10 milla sereget pld ?

Hmm, igen azért ez elgondolkodtató..:)
Ha belegondook, most is a toppos orikat zavarja leginkább az újrázással való vagyon képzés, és régen engem is zavart :)
És bár engem most is zavar, de ettől még nem mondom, hogy nincs igazad :)

wand 12-01-2009 22:33

Quote:

Originally Posted by monro (Post 231257)
Dehogynem. Kiteszed 100-ért de közben elkezdenek aládpakolni és máris "nemeladásra" kitett árud lesz és adózol utánna... A saját javaslatomra meg már nem is igazán emlékszem de az valahogy az átlagár duplája után "adózott" volna X-et és 3x-osa után 3X-et... vagy valami ilyesmi volt. A normál piaci tételek nem adóztak volna. Asszem az utalások ellen találtam ki anno de nektek nem teccett :D:D:D

ez biztos nem így volt.
Pláne, hogy ezzel nem gátolod az utalást, lévén, ha megveszik, akkor sikeressen utal, ha meg nem akkor nem hogy adózva jön vissza, de elviszi a rablóbanda, szal a nulllát csak nem adóztattad volna.. :)

All times are GMT +1. The time now is 19:42.