![]() |
Quote:
|
Némá hosszú évek után nem csak nekem nem tetszik az újrázással való tartalék képzés?:)
Érdekes, hogy az elmúlt pár évben minden ilyen ötletfelvetésem le volt hurrogva, pedig évek óta újráznak milliárdokat, vagy tekercsek millióit.. viszont az normális, hogy egy frissen fellépő megkapja a mondjuk egy teljes klán vagyonát? Amit felviszel és leújrázol (a pénz kivételével) el is kell adni, hogy érték legyen. hiába viszel fel x millió rúnát, tekit, varit, ha nem tudod eladni semmit nem érsz vele (lásd 1/A teki piac). És rögtön revidiállom, az eddigi véleményem és Dus ötletét támogatom, ami a az átlagár feletti piacon való tárolást "büntetné", azzal a megjegyzéssel, hogy nem átlagárat vennék figyelembe, hanem az átlagár 99%-át. Tehát hiába lenne az enyém pl az elit piac (védő,támadó, rúna, akármi), ha nem adom el a cuccot akkor kopjon ha nem eladásra teszem ki. Ez egyformán "bünteti" a milliárdos vagyont felvivőket és a "megöröklőket" is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár ha jól emléxem a "piaci adód" egységessen érintett volna minden piacról visszajövő árut, azt is ami ténylegessen eladásra van kint meg azt is ami nem, Dus javaslata, pedig nem büntetné a ténylegessen eladásra kitett cuccokat. |
Quote:
|
Quote:
rúnát, pénz miért kapsz ugyannyit? Ha éhezős orival szintet lépek miért nem képezhetem át a 4. körben a varikat, tolikat amikor még 20 körig úgyse használhatom őket? |
Quote:
|
Quote:
Ha belegondook, most is a toppos orikat zavarja leginkább az újrázással való vagyon képzés, és régen engem is zavart :) És bár engem most is zavar, de ettől még nem mondom, hogy nincs igazad :) |
Quote:
Pláne, hogy ezzel nem gátolod az utalást, lévén, ha megveszik, akkor sikeressen utal, ha meg nem akkor nem hogy adózva jön vissza, de elviszi a rablóbanda, szal a nulllát csak nem adóztattad volna.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:42. |