![]() |
én megnéztem volna hogy be tudja-e tartani... legalábbis ha van szövim akkor kötekszek a fenyegetésekkel :D
|
Ez nem éppen poénos nekem, de megesett, h megakartam gömbözni vkit, de nem sikerült. Sikerült kifogni egy erős szövit. Azonnal jött a sok ártó. Nagyon berágtam és kinéztem magamnak a varisukat. Kimentem rá teljes sereggel hajnal 2 kor, gondoltam akkor úgysem támad vissza senki. :)
Nekem sikerült pusztítani, viszont elég érdekesen néztem amikor reggel megláttam, h 11 sereg kísért vissza és mind pusztított. 1.5 hetes szöviháború lett belőle, amit mi nyertünk meg, de a szövink összes tartalék pénze odalett. :( (kb 7-800 milla) És ez csak egy sikertelen gömbözés miatt volt. :( |
Elég érdekessen elmentetek a témától, de izgalmassak a kalandok:D
|
Quote:
Lementettem én is, de sajnos már nincsen meg. Megették a bitmanók. |
Quote:
|
Quote:
|
Olvastam, de a zaftosabb részletek is érdekelnének (ti. a txt-file)
:D |
Feloszlott a szövink 4-ben, kerestem egy hírdetést, és megkérdeztem a feladót, hogy kellene egy másik tag. Hadisnak.
Gondolom a srác meggömbözött, és látta, hogy csak 3000 íjam van ( ugyanis a maradék 13 k elit éppen tette a dolgát), elkezdett fikázni, hogy milyen láma vagyok 550 hekin, és nekem jöttek 4 seregben... az volt a gond, hogy visszaértek az elitjeim... Ezek után elkezdett mentegetőzni, szánalmas volt. Mikor sikerült szövit alapítanom, nem kellett az első célpontot keresgélni. |
Seregfelmérés
Quote:
Amúgy a téma tényleg félrecsúszott. :D |
Kedvencem: egyik szövimre rárepült egy srác de lepattant. Ennek örömére kapott tőlem 4 mészárt.
Kapom is a zöldet: Mi a f@szért támadtál? Ártottam neked valamit bazze? Válasz: Ha nem bírod a hódító izgalmait akkor ajánlom a teveclubot. |
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |