![]() |
Quote:
Most hogy mondod tényleg volt valami ilyesmi csak már nem emlékszem mennyi is. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nekem sose jöttek ezzel a "szerződés szerint garantált sávszéelsség" szöveggel. Ha alacsonyabb volt, mindig felvették hibára, és megpróbáltak tenni valamit, hogy magasabb legyen, akár úgy is, hogy átkötöttek máshova. Nem mondom, hogy ez egy gyors folyamat volt, de nem bújtak ki sose alóla ezzel a szöveggel. |
Quote:
Nekem amire használom tökéletes ez a sebesség még ha nem is a maximuma a vállatnak. Nagyon itt vidéken nem is ugrálhatnék, talán még egy szolgáltató van ezenkívül a VIDANET nyújt internethozzáférést mostanában .. de eléggé a periférián lakunk, épp hogy beleestünk hogy lehessen ez az lehetőségünk is, állítólag a központtól való távolságtól függ lehet e netem vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
Vidéki nagyvárosokban simán lehet ugyanolyan lefedettség, mint Budapesten. A lényeg az, hogy milyen közeggel kívánnak továbbítani. Ha egy nagy lakópark közepén élsz, akkor lesz a közelben üvegszál, onnan szoktak menni a sok 10 Mb/s fel/le töltésű csomagok, mert megtérül a szolgáltatónak a kiépítés költsége. Város peremen meg mennek a DSL jellegű szolgáltatások, vagy vezeték nélküli hasonló csomagok. Ha már megvan, hogy a központból réz, vagy üvegszálas vezetéket húznak ki, akkor onnantól ki lehet számolni, hogy milyen távolságra milyen sávszélességet lehet biztosítani. (a csillapítás miatt nagyobb teljesítménnyel kellene továbbítani, vagy aránytalanul nagyobb sávszélesség kellene a szolgáltató részéről a feléd biztosított távoli nagy sebesség elérésére az erősebb hibajavító kódok bevezetése miatt) Vannak róla szép táblázataim, ha valakit érdekel, akkor talán tudok mutatni belőlük. Az pedig, hogy +1000Ft, és gyorsabban lejön amit szeretnél, az azért is számít, mert ha éjjel menne a lassabb töltés miatt a gép, akkor simán megeszik annyi áramot havonta, amennyivel drágább a nagyobb csomag. |
Segítség!
http://www.speedtest.net/result/915948919.png A T-Online szerint ez egy 8 megabites net, sőt, igazából eddig valóban annyi is volt. De napok óta lassú az éjszakai órákban. Ma például jószerével még egy youtube videót se tudok megnézni. Vírust szedtem össze, valamely hardverrel lehet probléma, vagy a szolgáltató emberkedik? |
Update:
http://www.speedtest.net/result/915961698.png A youtube pedig csak tölt és tölt... Csodálom, hogy az a pöttyökből álló karika nem fárad el a lejátszó közepén. P.s.: nem tudom számít-e, de nem fut semmi különösebb letöltésem. Be vagyok jelentkezve MSN-re, fut a winamp, az Explorerben pedig megnyitottam a youtube-t, a speedtest.net-t és a fórumot.:) Ennyi. |
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |