![]() |
Quote:
Szerintem, mivel az elf klánokat nehéz beütni, a top 30 alatti nem elfek területe ha beindulnak a kláncsaták, akkor csökkenni fognak, míg a topban lévő nem elfeké nőni. A top 30% környékén lévő elfeké pedig ott marad, majd lassan a nagyok felé közeledik... ööö, nagyon sok mindent akartam írni, de elég "érdekes" lett... Még én is nehezen értem! :D:D:D Lassan rájövök, hogy nem vagyok fogalmazózseni :) |
Quote:
gondold át még egyszer vityu. Az elfek fedezése kötött mindegy végül is, nem írok ezekkel kapcsolatban többet semmit, úgy sincs értelme. Megyek inkább aludni, fáradt vagyok |
Quote:
Addig a többi ország fedezése nem kötött, DE 2x annyiba kerül, és majdnem minden faj által elvehető. |
Quote:
- mocsár elf - az aki a mocsár elfet is képes beverni - a 3. akinek drága a fedezése, de cserébe majdnem minden faj beverheti hozzáteszem sz.tem a föld azért fogy is, klánba ki és belépésekkel, így a helyzet annyira nem vészes viszont az tény kevés játszható faj van A-ba amivel sikeresen lehet a földre vigyázni, és azt elvenni :) |
Quote:
Na szóval: a tophatár attól emelkedik akik fedeznek, ennek lefogadom túlnyomó többsége elf, szerintem ezzel kár is vitatkozni, nyilván nem csak elfek vannak, mint ahogy azt ki is emelték. Igazából azt sajnálom, hogy amit írtam arra se válasz se lefele se felfele nyil nem jött, nem tudom mit gondoltok róla... Mert nem az elffel vannak a bajok, mint ahogy azt írtam is, hanem a full fedezősökkel. Szerintem Hex te például, vagy sok más ember aki elffel játszik, ott vagytok "eltévedve", hogy a fajt véditek, akik pedig reklamálnak, ott vannak "eltévedve", hogy a fajt támadják. Pedig lehet elffel is értelmesen játszani, nem ez a baj. Nem a fajválasztás a baj... Hanem a full passzív játék és a nulla játéktudást igénylő kis kék számok. Ezzel is lehet vitatkozni természetesen. Várnám is. Vannak még érveim, de kíváncsi lennék, hogy más is észrevette-e ezt a jelenséget. ui: aki olvasta az első hsz-em ebben a témában, az tudja, hogy akinek nem inge... |
Quote:
Szerintem ennél az alsóbb szinteken sincsen több használható faj. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és igazad van nem kéne írogatnom, el is ment a kedvem tőle, ennyit a beszélgetésről.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:33. |