![]() |
Quote:
én is 66* indultam a vip hv-n :) |
Quote:
Persze közben rájöttem, hogy hatalmas újdonságot nem mondtam, mert ez a hétvégi játék összesítőjében megtalálható. :) |
Quote:
bár ha ráér gép előtt ülni vki, akkor ott jobban el lehet húzni, nincs segítsége az alvóknak... |
Quote:
Szerintem azért vannak többen a normál HV-ben, mert akik jelentkeznek 80%-a most lépett fel L-be és kipróbálja milyen. A helytartó nem különösebben érdekli, mert vagy nincs VIP eleve az oriján, vagy túl sűrűnek érzi, gondolja az 5 perces körváltásokat mivel úgy gyakrabban kell sereget indítani, azaz gépnél lenni. Éppen ezért javasoltam -ha már felmerült a HV-k frissítése- azt, hogy a körváltásokat csökkentsük. |
Eszembe jutott valami. Lehet butaság, akkor ne hurrogjatok le.
A felvetés előtt megjegyzem, hogy teljesen igazat adok Atinak a HV játékokkal kapcsolatban, hogy ez egy pörgős egész hétvégés adok-kapok nagy kockázat nélküli játéknak indult és volt is nagyon népszerű sokáig. Ma már viszont más a helyzet, ami több mindennek köszönhető, többek között már előttem leírtátok, hogy válság van, több munka, kevesebb szabadidő, és többszöri újrakezdés után kevesebb motiváció. Abból indulok ki, hogy alapvetően a játék szeretete adott, de a legfőbb probléma az előzőekben felsoroltak közül a lényegesen kevesebb szabadidő. És abból, hogy a Hétvégi játékot két alapvető dolog határozza meg a képzés és a támadás (földszerzés) gyakorisága és persze mennyisége. Ezért jutott eszembe, hogy mi lenne akkor, ha kombinálnánk a ritkább körváltásokat és a gyorsabb képzési és építési időket. Pl.: körváltás 25 percenként a képzés pedig 4/8, építés 4/8 teki 8 kör. Ezzel azt érnénk el, hogy gyakorlatilag a képzés és építés ugyanolyan pörgősen menne mint most, persze a már megváltozott ritkább körváltások mellett. Ugyanakkor a ritkább körváltás miatt kevesebbszer verik be a gyengébb orikat, így nem kerülnek olyan szintre ahonnan már értelmetlen a játék folytatása. Valamint jobban tudják tartani a lépést, mert a seregeiket a ritkább körváltások miatt gyakrabban tudják kiküldeni. |
Ezzel a ritkább körváltással már nem először futok össze.
Ez honnan jött, és miért lenne jó? Abból kiindulva, hogy "na most leülök, és játszom egyet", még az 5 perc is soknak tűnik, nemhogy még a 10 percen is lassítani kelljen. Miért jobb, ha sokkal ritkábban van a körváltás? Ott az Aréna az egy órás körváltásokkal, az elég lassú, és ettől mégsem népszerűbb, mint a hétvégi játék. |
Quote:
Azért lenne jó szerintem, mert: A ritkább körváltás miatt kevesebbszer verik be a gyengébb orikat, így nem kerülnek olyan szintre ahonnan már értelmetlen a játék folytatása. Valamint jobban tudják tartani a lépést, mert a seregeiket a ritkább körváltások miatt gyakrabban tudják kiküldeni. Amúgy szerintem az Aréna túl hosszú, azért nem olyan népszerű, jobb lenne ha csak 1 hónapos lenne. .:D |
Quote:
Tényleg ezen múlna? |
Quote:
Tehát nagyobb problémának látom, hogy szanaszét vernek mert nincs annyi időm, tehát minek lépjek be, mint hogy ott ülök és de lassú. Akkor maradjon minden ahogyan van, és most már szavazok is rá. .:D |
Quote:
Védelem az elején: TÖBB KELL, arról szól az egész, hogy lessük az újbelépőket, s amint eltűnik a lila szín 5 sereg zúdul a nyakába, ha lenne 72 kör védelme (ami nem sok) akkor legalább beíjazhatna egy picit és nem bukna 1 óra alatt 50hekit a 200ból Törp kitiltása: nagy ötlet! támogatom, mert csak törp nyerhet ez mindenki tudja, annál nics jobb és kézenfekvőbb faj én még javasolnék a későn belépőknek valami extra bónuszt is, mert sok embernek elment már a kedve a hétvégitől azért mert ronggyá kalapálták 3 óra alatt.... Pontlistát meg visszaalkítanám a régi típusura, beszámítsanak a jelentkezők de nem belépők... nőjön a távolság a kicsi és a nagy ori közt... |
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |