![]() |
Quote:
Most 17:8 ... ilyen aránynál pingpongban 1 pont kellene a "KO"-hoz... Na mindegy akkor nemolyan fölényes ;) |
Quote:
|
Quote:
Olyat is ismerek aki egy MF törpét 700 körön keresztül ártózott az egész szövijével és mégegy baráti szövetség segítségével mert az be merészelte ütni a varisukat. Hiába írt szegény MF a szövi diplomatáinak azok csak annyit mondtak "amíg ők itt vannak addig ártóznak." Már 16-17 körre volt a törpi de még mindig ártózták volna ha sikerült volna olyan messziről... Szóval vannak ilyen mentalitású játékosok. Gondolom azóta ő is megváltozott és talán egy kultúrált Hódítós lett belőle, de ilyenek mindig vannak voltak és lesznek.... |
Quote:
emléxem erre az esetre, vmi Abra Strike Back nevű ori volt az :) de ott nem volt más helpjére szükség, mert az a "szegény" törpi két szövibe is betámadott Reaktor Zoli, Te voltál akkor a szövinkben a varis? A törpinek még 0% is volt a sima morálja, nem kis munkába került... Hát igen, vannak ilyen játékosok is, de ennek mi köze ehhez? |
Quote:
Na csak ennyi a köze. Lenn legalább be tud ütni a szegény törpi egy buta varist 2 sereggel és elhúz onnan, de itt??? Foglal majd 20 hekit és? :D Talán érzed már, hogy buta kérdés volt? |
Quote:
De hogy ne a kettőnk szócsatájáról szóljon ez a topic, úgy gondolom, nekem már felesleges ide írnom, amiért ellenzem a dolgot, már leírtam, no replay...:) |
Mindkettőtök hsz-ben van igazság, de az én mérlegem ez esetben pool felé dől.
Idézhetnék, de válaszul csak idézetet kapnék :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:33. |