![]() |
Quote:
meg meséld el, h az elmút 11hónapban, amikor felléptem 1600 hektárral, mi változott? mert nekem egyedül a hiénák okoztak gondot.. elfek egy picit sem.. pedig nem vok jó játékos. a sok elfből a gömbökön mennyire próbáltál meg sereggel menni? v csak gömb és hát ez betonelf... végül kérnék egy éplistát tőletek, ami az alábbi 6 általatok felhozott pontnak megfelel: 1.) elf 2.) nincs kihegyezve 3.) bármikor beártóz varival és tolival 4.) megtermeli a fedezési költséget. kedvezményes fedezés nélkül. 5.) nem kell belépni, (ha támadják akkor sem), mert VIP és elég csak fedezgetni vele naponta akár egy belépéssel. 6.) beüthetetlen |
Quote:
|
Quote:
|
Fogalmazd át érthetővé és válaszolok. :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Barakk 1100 Tanya 991 Kovácsműhely 0 Könyvtár 0 Raktár 57 Bányák 0 Őrtorony 900 Kocsma 294 Templom 568 Piac 0 Kórház 0 Bank 13 Üres terület 0 Hektárszám: 4799 Tessék ez egy kajatermelő elf ez volt a legelső ami az éplisták közt van, de vannak ennél szebbek is. Képzeld el ha nincs 21% tanyája mondjuk. Így is 56% barakk kell azonos morállal nekem orkként rá és marad 4% barakom védeni. Beártóz ha akar és le is lop. |
Quote:
Legalabbis szerintem :) |
Statisztika:
a legutolsó 40 gömbömből 11 NEM elf. :) |
Quote:
TF elfet el lehet képzelni, csak akkor nem fog felfedezni (önerőből), vagyis az elfmocsarat tanyás elfek alkotják, általában. |
Quote:
Ezt még gnómmal is be lehet verni, nem is kell extém módon kigyúrni. Ha már ezek az elf éplisták elrettentenek vajon mit fogsz szólni az 1000-2000 hekivel fentebbi tényleg kigyúrtakhoz? Varizni nem sokat tud a készültségesése hatalmas. Lopni meg.... ha van 20 bankod csak nevetségesen keveset visz. |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |