![]() |
Quote:
|
Quote:
Az a baj, hogy nekem nem csak siman nem tetszik, hanem az egyik legrosszabb otletnek tartom, amit valaha hallottam... Esetleg ezert szokimondobbak a hozzaszolasaim. De akkor varom az epito jellegu hozzaszolasokat, hogy mi is lenne ennek a pozitiv hatasa... :) Mert a "tartsanak a hadisok sok templomot mert tul nagyot utnek" erv nem hangzik tul meggyozoen... |
Quote:
És félreértések elkerülése végett kb annyira érdekel a téma mint a hullák tunningja. A hozzáállás miatt vagyok picit felpörögve... De hát ez van majd lesz valahogy nekem tökmindegy ugyis stratégiai játék marad ahhoz meg kell némi intelligencia ha jól akarod csinálni. A szabályrendszer másodlagos. |
Quote:
1. BUNKERELFEK beverése. 2. Kicentizett seregek védése 3. Szövetségeseink mondjuk a törpénk segítése a csatánál stb-stb-stb A házak gyujtásának pld mi is a pozitív hatása? Vagy a katonák gyilkolászásának? Ezeknek is van persze csak próbálok rávilágítani, hogy nincs érdemi különbség a meglévő akciók és a mostani javaslat értelmének vizsgálata során. |
Quote:
Akkor lehet ESETLEG életképes a dolog, ha nagyon gyorsan alakul ki immunitás... És ez még talán passzolna is a játék jelenlegi képébe. (Erre persze pontos számot nem lehet mondani, mivel nem ismerjük a már meglévő autovédelmek hogyan számítódnak) Mod, bővebben, miért nem tetszik: Mit tehet egy harcos, egy mágus avagy tolvaj ellen? Összesen a mészár van neki értelmes fegyver, ugyanis ha pusztít, földre megy, akkor már hatalmas hátrányba kerül a leggtöbb helyen, hisz messze alatta lesz az ellen. Varikkal, tolikkal viszont simán ki lehet kezdeni most is lentről 5-6 körről. |
Quote:
Nekem pld az tetszene ha ilyen lenne, hogy a varázslat hatása kizárólag a morál aktuális értékét változtatná az irányát nem! És azt is úgy, hogy az ilyen varázslat nem tartós, hanem az áldozata körönként 1%-al regenerálódna belőle. Ergo kapsz 2% minuszt akkor 2 kör mulva visszaáll az eredeti állapotára ha közben nem kapsz uj varázslatot. Számomra így teljesen értelmes kerek elfogadható játszható és élvezhető újítás lenne, pedig én is hadis vagyok! ui: kimaradt, hogy max 3 körre lehet ilyet varizni vagy max 5-re készülirontással vagy tökmindegy a lényeg hogy ne érje meg 3-4körre játszani ezt a játékot |
Viszont A-ban elég erős lenne... pl. megy fel egy ork egyéni és klánütésekkel, és beleütközik egy 10es klánba, az rögtön minusz 10-20% katmorál is lehet, ami azért elég sok...pont elég arra, hogy pattanjon+sok sereg beférjen szembe.
Sőt, leszakadt tagot is be lehet ezzel szögelni a pontlistába... |
Quote:
|
Quote:
amúgy részemről tudnám támpogatni pár kiegészítéssel: A várázslattal lerontott katmorál ugyanúgy álljon magától vissza mintahogy a toliknál is visszamegy a tolikészültség. A a varázslatnál a készültség romlás legyen magas legalább 15%, lévén a katmorál rontása egy orinak nem csak haderejére, hanem a tolvaj és varászló erejére is kihatással van. Továbbá, ha ez bevezetésre kerülne, csak akkor támogatnám, ha "cserébe" a varisnak meg lehetne rontani a varázslókészültségét tolikkal. (óriásnak is!) így kialakulna egy kő-papí-olló feeling, azaz senki nem lenne biztosnságban :) |
Belőlem nem vált ki hirtelen elutasítást az ötlet, mert egy újító jellegű javaslat, csak nem látom semmilyen hasznosságát, a másik játékának tönkretételén kívül.
Ha bunkerelfeket szeretnél beverni, akkor nem működik az a megoldás, hogy regenerálódjon vissza a levitt katmorál, a kicentizett seregek kivédésére nem ennek kéne lennie a megoldásnak, és notórius törpeként mondhatom, hogy nem hiszem, hogy segítene egy törpének. Ha túl erősre csináljuk a varázslatot, akkor a hadisabb orik játéka válik rosszá, ha pedig túl gyengére, vagy túl sok kikötéssel, akkor használhatatlan lesz. Ötletem az arany középútra nincs, és nem is tartom valószínűnek hogy létezik. |
All times are GMT +1. The time now is 00:03. |