![]() |
Nem jó ötlet... bonyolít... nem kézen fekvő...
Egy elf miért ne lehetne lich + Diszkrimináció :) |
Quote:
Tud majd távolozni, TK-t felderíteni és mint rendesen, így sem lenne automatikus vérszomja. Felesleges lenne, de szabadon választható. :) |
Quote:
|
Quote:
úgy lenne értelme ha ezt a 2 varázslatot készültség nélkül használhatná bárki sztem ez mindenkinek előny. nem erősiti a katonákat,varázslókat,tolvajokat, de mégis egy olyan plusz ami miatt kecsegtető többedik személyiség lenne. leginkább persze a hulláknak lenne nagy előny ez:) |
Quote:
hasznos kis személyiség lenne mf-eknek és A-ban sztem nem elsőnek de nem is az utsónak:) |
Quote:
|
Én úgy voltam vele, hogy a felvetés önmagában érdekes, de alapvetően elvetendő (bocs), mert le lett fektetve a hullás topikokban, hogy márpedig soha nem fog se varázsolni, se tolvajkodni az élőhalott, amivel én egyet is értek, legalább egy másik játékmódot, játékstílust is ad a faj a játékosoknak, akik választják. (És többen is fogják szerintem, a leendő erősítés után). Így egy olyan változás, ami ezt megváltoztatná, szerintem nem jó ötlet.
|
Quote:
végigolvastam, hidd el... ;) nem igazán érdekel a HSZ számom... ha azért irogatnék, akkor az összes topicba naponta benyomnék vagy 2 hszt valami semmiségről... :) ON: mellesleg az alapfelvetés is úgy szól, hogy hulláknak. Pont ezért az a neve, hogy lich. A litch ha nem tévedek valami élőhalott varázsló, boszorkány-t jelent. Szerinted az elfekkel ez mennyire illene össze? Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudtommal még nem Ati vagy, hogy a lomtárba dobd a javaslatot. mellesleg ha tudnál olvasni, pontosan tudom, hogy mit vetettem fel |
All times are GMT +1. The time now is 02:09. |