![]() |
Quote:
|
Itt egesz sok jo otlet van. Ez miert nem kerult at a masik topicba? :)
|
hát nem tudom... engem személy szerint nem igazán csigázott fel... :p de attól még lehet másnak jobban tetszik... :)
|
Az alap felvetéssel, az én kiegészítésemmel, és Xepiével ez egy nagon korrkt kis személyiség lenne.
Nekem az egyik kedvencem. :) Kis spórolós. Én úgyis lusta vagyok sok pénzt összeszedni alsóbb csoportokban, mert annyira nem igényli még a forgás, ezzel pedig kisebb seregveszteségek lennének, kevesebb nyerst kellene venni az építkezéshez. Nekem már alapból tetszett, mert újat hoz! :) |
Quote:
:D |
Nos, ez a téma eléggé behalt, úgyhogy összeszedem az ötleteket egybe, amik felmerültek, aztán majd a játékosok és Ati eldöntik, hogy van-e értelme :)
Szóval a stratéga személyiség lehetséges előnyei (ebből lehet kihozni egy mixet): - 30-50%-kal kisebb sereghullás csatáknál (esetleg út közben is) - 10-30%-kal nagyobb esély az út közbeni csaták megnyerésére - jóval kevesebb kapott üres hektár foglalásnál - esetleg a mészár hatásfokának csökkentése 10-20%ot max Mindennek az az alapelve, hogy a stratéga hatékonyabban szervezi meg seregeit és hadműveleteit, így minimalizálja a veszteségét illetve földelésnél nem rombolja le a fél várost, mikor az úgyis az övé lesz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |